מודאגת

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מודאגת
    שירית
    08/09/2013

שלום,
    אני בשבוע 17 לאחר הזרעה ופיורגון.
    עשיתי את בדיקת הדם המחליפה את מי השפיר ופעמיים יצאה תוצאה שאין מספיק דנ"א כדי להעריך את הבדיקה. האם זה הגיוני? האם עליי לשקול ביצוע מי שפיר? יש לציין שהשקיפות והסקירה המוקדמת היו תקינות . אני מודאגת ולחוצה מכך וזה הכניס אותי לחרדה... אשמח לעזרתכם
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מודאגת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מודאגת - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    08/09/2013

השיקול לבצע בדיקת מי שפיר או לא הינו החלטה רצינית ומותנה בין היתר בגילך הרקע הקודם שלך הריונות קודמים,אופן הכניסה להריון,רקע גנטי ומשפחתי, וכמובן מערכת של ניהול סיכונים שכל אחד צריך לעשות לגבי עצמו ,בכל מקרה עלייך להחליט שאם בהעדר המידע הנוסף שלא התקבל מבדיקת הדם הינך מוכנה בשביל זה לבצע בדיקת מי שפיר -ההחלטה בידייך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ועוד שאלה

שירית
    08/09/2013

עד איזה שבוע ניתן לבצע את בדיקת מי השפיר לכל המאוחר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ועוד שאלה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    09/09/2013

רצוי עד לשבוע21-22

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו