דחוףףףףףףףףףף

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• דחוףףףףףףףףףף
    עדנוש29
    08/09/2013

בתאריך 2/9 הבטא הייתה 15121.. היום 8/9 היא רק 45328...זה נמוך מאוד אין הכפלה... מה זהו ההריון הפסיק להיתפתח? מה עליי לעשות כרגע? הפרוגסטרון 31 שאני מבינה שזה סביר..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוףףףףףףףףףף

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוףףףףףףףףףף - תגובה

פרופ` דוד בידר
    08/09/2013

בשבועות אלה לא מדברים על הכפלת התוצאה.
    בשלבים אלא לא צריכה להיות הכפלה ובכלל לא צריך לבדוק רמת הורמונים.
    כבר מזמן היית יכולה לבצע אולטרה-סאונד ולראות שהכל בסדר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל....

עדנוש29
    08/09/2013

אני ביצעתי כדאי לבדוק פרוגסטרון אחרי החג שהיה שהוא עלה בסדר כי היה נמוך מאוד ועל הדרך בדקתי בטא..מה גם שמהיום אין רגישות יותר בחזה שהיה כואב מאוד עד היום בבוקר.. ללכת למיון? משהו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד משהו...

עדנוש29
    08/09/2013

למה אמרת שבשבועות כאלה לא בודקים הכפלה? אני רק בשבוע 6+1..השאיבה הייתה ב 8/8..כלומר ממה שהבנתי אז הבטא פשוט מפסיקה לעלות באיזה שהו שלב או מה? לפי החישוב שלי זה היה אמור להיות מעל 100000 לא? בתאריך 2/9 ביצאתי בדיקת אולט' ונצפה שק הריון בתוך הרחם מעבר לכך כלום..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה ההיסטריה

מנסה
    08/09/2013

בבטא כזו אין סיבה להמשיך ולעקוב אחריה והיא כבר לא אמורה להכפיל את עצמה. חבל שאת מכניסה את עצמך ללחצים לא בריאים. בשבוע שלך אפשר כבר לראות שק הריון ואולי אפילו דופק. קיומם או אי קיומם של סימנים כאלה ואחרים כמו רגישות בחזה / בחילות וכו׳ לא מלמדים על תקינות או אי תקינות הריון. קחי אויר ותהני מהעובדה שאת בהריון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה ההיסטריה - תגובה

פרופ` דוד בידר
    09/09/2013

מה שחשוב עכשיו זה בדיקת האולטרה-סאנד.
    לא נהוג לעשות בדיקות דם היות ואין להן משמעות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו