פרוגסטרון נמוך

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• פרוגסטרון נמוך
    שירשיר
    08/09/2013

שלום רב,
    אני סובלת מפרוגסטרון נמוך שגורם לי לדימומים כשבועיים לאחר המחזור ועד המחזור. לאחר שני ביקורים אצל רופאה פרטית בנסיון להיפטר מהדימומים המציקים היא הביאה לי אוסטרוגן 100, לנטילה אחד בבוקר ושניים בערב דרך הנרתיק. היא אמרה לי לקחת את זה מהיום ה18 למחזור (כדי לא לפגוע בביוץ?) למשך 10 ימים וזאת בהנחה שהמחזור שלי כל 28 יום, בפעמים האחרונות המחזור שלי היה כל 27 יום, האם זה אומר שכדאי לי לקחת כבר מהיום ה17 אם ברצוני להכנס להריון? מה לגבי מחזור- זה החודש הראשון שנטלתי את הכדורים ויש רק כתמים חומים במשך יומיים למרות שהמחזור היה אמור להגיע אתמול (שזה היה היום ה27, ויום אחרון לכדורים), האם הפרוגסטרון מעכב את המחזור?בדיקת הריון יצאה שלישית.
    אשמח לתשובה ואציין שכרגע אני כן מעוניינת להכנס להריון, האם מספיקה נטילת הפרוגסטרון לשם כך?
    תודה רבה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרוגסטרון נמוך

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרוגסטרון נמוך - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    09/09/2013

בכל מצב כזה צריך לשלול בעיה אורגנית או פונקציונלית הורמונלית להכתמה הדמית שלך ,במידה ומדובר באי ספיקה של הגופיף הצהוב טיפול הורמונלי מתאים בהשראת ביוץ ותמיכה פרוגסטטיבית לאחר מכן יכול לשרת את שתי המטרות הן הפסקת ההכתמה הדמית ,והן כניסה להריון ,כמובן כל זאת לאחר שלילת סיבה אורגנית לדמם(פוליפ,מיומה,גורם צווארי)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו