מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בטא 29רום09/09/2013
ערב טוב,
אחרי מופור, אוביטרול והזרעה
היום 13 יום לאחר הזרעה בטא 29
EST 293
PROG 12.8
יש כבר כמה ימים דימומים קלים בניגוב בלבד רק מדי פעם ומעט מאוד
האם הבטא לא נמוכה מאוד ?
האם שני הערכים האחרים תקינים?
אני לוקחת 2 נרות אנדומטרין ביום. האם להמשיך או להוסיף?
אודה על תשובות לכל השאלות.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפני שהרופאים יענו
עדנוש2909/09/2013הפרוגסטרון נמוך מאוד תדברי עם היחידה שיוסיפו לך עוד נר תמיכה או יתנו לך גסטון פעם ביום..אני ככה התחיל לי ההריון הנוכחי..לגביי הבטא היא חיובית אך נמוכה מאוד תעקבי אחריי עלייתה כול יומיים..בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחכה לתשובה.תודה רבה.
רום10/09/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בטא 29 - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/09/2013יש להמשיך את תמיכת הפרוגסטרון ואולי להעלות את מינון הנרות או להוסיף זריקת גסטון יומית ולבצע כעבור יומיים בדיקת ביטה חוזרת כדי לראות אם מדובר במגמת עליה או ירידה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא 29 - תגובה
פרופ` דוד בידר10/09/2013אם ההריון לא תקין , וככה זה נראה, עקב דימום שהיתוסף ,אז שום תוספת לא תעזור.
אין דבר כזה שתוספת פרוגסטרון ״ תציל״ את ההריון.
בכל אופן אני מסכים עם פרופסור אשכנזי כי זה הנוהל אותו אנו מקיימים עם מטופלות במצב כזה למרות שאנו יודעים שהסיכויים להריון טוב נמוכים ביותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצובה
רום10/09/2013אין דימום מלבד הכתמה חומה קלה
מחר אני עושה בטא שניה.
מה ערך בטא סביר שיהיה מספק?
ומה רמת פרוגסטרון ואסטרודיל שיהיה מספק?
האם הבטא הנמוך מעיד בהכרח על בעיה? אן שבגלל ערך הפרוגסטרון הנמוך או שניהם יחד?
אודה על הסבר מפורט מעט יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחכה לתשובה.תודה.
רום10/09/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מחכה לתשובה.תודה. - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/09/2013עליה בפרוגסטרון +הכפלה בערך הביטה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצובה - תגובה
פרופ` דוד בידר11/09/2013פרוגסטרון אצלך הוא לא ממש נמוך ביותר.
בכל מקרה כאשר ההריון לא מתפתח טוב גם הפרוגסטרון לא מופרש טוב ולכן התוספת שלו לא תועיל במצבים אלה,בכל אופן אם הערך הבא יהיה, למשל מעל 70 זה יהיה מעודד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיה לי מצב כזה בדיוק
שיר11/09/2013היה לי מצב כזה בדיוק עם אותם ערכים. גם הפרוג' היה 12.
גם הייתה הכתמה שנעלמה אך אחרי 3 ימים בא המחזור בגדול.
לפי הבדיקות התברר שזה היה הריון כימי. האיחור של הווסת סה"כ הייתה כשבוע.
לי המליצו בפעם הבאה יום אחרי הזרעות לקחת קרינון ל 14 יום במידה ויש בעיה עם פרוגסטרון נמוך, אך בכל מקרה שלקחתי והגיע מועד הווסת היא הגיע מיד כדימום ללא הכתמות חומות, זה ההבדל. אם היה הריון שלא החזיק אז לפחות הייתי יודעת שהוא לא בגלל פרוג' נמוך. ועדיין קרינון יעזור רק למי שבאמת יש בעיה עם הפרשת פרוג' אם בכלל.. אך עדיין אמשיך לקחת אותו לכל מקרה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות מהיום
רום11/09/2013ערב טוב,
בטא 53
פרוגסטרון 73.9
אסטרדיל 300
קיבלתי להוסיף כדור אסטרופם
ולבוא יום ראשון לבדיקה נוספת.
מה דעתכם?
יש מצב שהבדיקות פשוט נמוכות בגלל הפריה מאוחרת?
אני 15 יום אחרי הזרעה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחכה לתשובה.תודה רבה.
רום11/09/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
רום12/09/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות מהיום - תגובה
פרופ` דוד בידר12/09/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות מהיום - תגובה
פרופ` דוד בידר12/09/2013הבטא לא עלתה טוב ותוספת של אסטרופם זה לא עוזר בשום דבר וגם לא פרוגסטרון כשההריון לא תקין.
בכל אופן אין מנוס מהמשך בדיקת הבטא ותחזרי על הבדיקה ביו ראשון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)