שאלה על אנטיביוטיקה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה על אנטיביוטיקה
    עדנוש29
    09/09/2013

כידוע אני היום בשבוע 6+2 להריון העם מותר לכחת מוקסיוויט פורטה 500 מ''ג 3 פעמים ביום? הרופאת משפחה נתנה לי אותו היום (היא כמובן מודעת להריון) פשוט יש לי נפיחות בחניכיים ממש מוגלה ענקית..

ועוד שאלה מאיזה ערכים הבטא מפסיקה להכפיל את עצמה ולמה? אני עדיין לא רגועה שבתאריך 2/9 יצא לי 15000 וב8/9 רק 45300 לא היה הכפלה בכלל..יש לציין שגם כול התופעות שהיו נעלמו אני כבר לא רצה לפיפי כול שעה ,החזה לא כואב כבר, אין רעב מטורף בבוקר..למעשה אין כלום בכלל (אין דימומים ולא כלום חס וחלילה)..

מצטערת עם שיגעתי אותכם זה הריון יקר מאוד מאוד אחרי 7 טיפוליי הפרייה כשבאף טיפול לא היו מוקפאים ותמיד התחלתי מהתחלה פרוטוקולים ארוכים..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה על אנטיביוטיקה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה על אנטיביוטיקה - תגובה

פרופ` דוד בידר
    09/09/2013

מותר לקחת את האנטיביוטיקה.
    לא נהוג להמשיך לבדוק רמת הורמון ההריון כאשר יש אולטרה-סאונד.
    הבטא בהתחלה מכפיל עצמו לפחות ולאט לאט רמתו נשארת קבועה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן אבל..

עדנוש29
    10/09/2013

עם היה אפשר לעשות אולטראסאונד מתי שבא לי זה היה מוריד ממני את הפחד..יש לי טור רק מחר לאולטרא' אז יוצא שמה 8/9 אני ממש באי ידיעה מה קורה עם העובר בפנים לאור הבטא שיצאה לי..הרופאה אמרה שעם אין לי דימומים ולא כלום אז סתם היא לא תפנה לאולטרא'.. טוב אז עם אין דימומים אז סביר להניח שהכול בסדר עם העובר בפנים? כלומר עם היה בעיה היו מופיעים דימומים לא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן אבל.. - תגובה

פרופ` דוד בידר
    10/09/2013

זה לא משנה מה אומרים לך
    צריך לעשות אולטרה-סאונד לכל אחת בשבוע 6. זה הנוהל הנכון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו