שאלה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה
    רויטל
    10/09/2013

האם כל ביצית שמגיעה לביוץ וכמות זרעונים גדולה וטובה נפגשים בודאות
    זה אומר שתיהיה הפריה ?? אם לא מה האחוזים ??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    10/09/2013

הפריית הביצית אינה ערובה להשתרשותו של העובר,לכן קיים פער גדול בין שיעורי ההפריה להשתרשות ולהריון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

רויטל
    10/09/2013

אני לא הכי הבנתי את התשובה , אני שואלת כי אני עברתי 2 הזרעות עד עכשיו והשלישית היתה לפני שבוע אני מחכה בסבלנות לתשובה חיובית אמן
    אני מנסה להבין למה 3 טיפולי איקוקלומין+2 הזרעות עם גונל ואוביטל לא הביאו להירון כלל ותמיד קבלתי מחזור ולא עשיתי בכלל בדיקת בטא.
    יש לציין שאני פוליצסטית עם חוסר בביוץ שזו הבעיה היחדיה כי פרופיל הורמונלי תקין+זרע+צילום רחם יש לי 2 בנים ונכנסתי באופן ספונטני ומהיר להריון , אני מנסה להבין איפה זה נתקע בדרך??למה לא מצליח ? חוששת שאולי ישנה בעיה נוספת אני לא מודעת עליה אולי זרע כלל לא מפרה את הביצית ??או משהו אחר אני רוצה לדעת איפה ישנה בעיה ואני לא נכנסת להריון ולמצוא פיתרון ולהבין מהרגע שאני בביוץ ודאי+עושים הזרעה איפה יכולה להיות בעיה בדרך עד לקליטת ההריון??בת 29 תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיצה

רויטל
    10/09/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממתינה לתשובה

רויטל
    10/09/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממתינה לתשובה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    11/09/2013

מיכל שלום
    כושר הפוריות של זוגות צעירים אינו עולה על 8% לכל חודש וגם במקרה זה צריכה להתעורר השאלה מדוע לעיתים לזוג נדרשת שנה על מנת להרות והאירוע לא התרחש בחודש הראשון למרות שכל הנתונים נמצאו תקינים-התשובה היא ביעילות של הביולוגיה האנושית-רק בללק מהמיקרים הזרע מגיע עם כושר הפריה לקרבת הביצית,ורק חלק מהביציות הינן בעלות כושר הפריה ומופרות,ורק חלק מהן תקינות גנטית ,ורק חלק מהם בעלות כושר השתרשות,ולא בכל פעם נוצרים תנאים אופטימליםלהשתרשות ברירית הרחם ,וגם אלו שכבר השתרשו לעיתים נדחים כבר בתחילת התהליך ,כך שכושר הפוריות אצל זוגות עם ממצאים תקינים לחלוטין בכל חודש אינו עובר את 6-8% ובאמצעות הטיפול המשולב שאת עוברת מגיע לכ-20% מידי חודש בחודשו ,כך שעלייך להשלים את פרק הזמן המוקצה לטיפול זה ,ובהעדר הצלחה לפנות לטיפול הפריה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא ענו לי

רויטל
    11/09/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא ענו לי - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    11/09/2013

מיכל שלום
    כושר הפוריות של זוגות צעירים אינו עולה על 8% לכל חודש וגם במקרה זה צריכה להתעורר השאלה מדוע לעיתים לזוג נדרשת שנה על מנת להרות והאירוע לא התרחש בחודש הראשון למרות שכל הנתונים נמצאו תקינים-התשובה היא ביעילות של הביולוגיה האנושית-רק בחלק מהמיקרים הזרע מגיע עם כושר הפריה לקרבת הביצית,ורק חלק מהביציות הינן בעלות כושר הפריה ומופרות,ורק חלק מהן תקינות גנטית ,ורק חלק מהם בעלות כושר השתרשות,ולא בכל פעם נוצרים תנאים אופטימלים להשתרשות ברירית הרחם ,וגם אלו שכבר השתרשו לעיתים נדחים כבר בתחילת התהליך ,כך שכושר הפוריות אצל זוגות עם ממצאים תקינים לחלוטין בכל חודש אינו עובר את 6-8% ובאמצעות הטיפול המשולב שאת עוברת מגיע לכ-20% מידי חודש בחודשו ,כך שעלייך להשלים את פרק הזמן המוקצה לטיפול זה ,ובהעדר הצלחה לפנות לטיפול הפריה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה האינפורמטית

רויטל
    11/09/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו