הזרעה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הזרעה
    אני
    12/09/2013

זרע של שותף שהוקפא בבנק הזרע לפי הסבר, כל מנה תספיק ל 4 הזרעות, כל אחת 12 מיליון + 60% מורפולוגיה.
    לפי סטטיסטיקה לגבי כמות כזו - מהי לדעתכם הכמות בערך של זרע טוב שתישאר אחרי ההפשרה להזרעה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הזרעה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הזרעה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    12/09/2013

מספיק כדי לספק סיכוי סביר על מנת להרות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמה יש בבנק

רותם
    13/09/2013

כמה מליוני זרע טובים יש במבחנה של תורם מבנק הזרע עצמו? בערך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמה יש בבנק - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    13/09/2013

מעל 10 מיליון תאי זרע לסמ"ק לאחר ההפשרה וההשבחה של הזרע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני ממש לא מבינה.

רותם
    13/09/2013

אני ממש לא מבינה את זה.
    אחרי מתן זרע של השותף להקפאה מחלקים למספר מבחנות ואז בפגישה אומרים שהזרע הספיק נאמר ל 3 מבחנות שכל אחת עם 12 מליון+55% מורפולוגיה
    אבל ברגע כשאני מגיעה להזרעה מפשירים את הזרע אז כבר אחרי הפשרה הכל משתנה? לא? כבר לא 12 מיליון ייתכן שיהיו הרבה פחות.. אם ישארו רק 6 מליון.. מה דעתך בבקשה.. חוששת שלא נשאר הרבה אחרי ההפשרה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני ממש לא מבינה. - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    15/09/2013

כל דגימה המכילה לאחר השבחה 4,000,000 מיליון תאי זרע פעילים נחשבת כדגימה ברת פוטנציאל סביר להפרות,כאשר מדובר בתורמי זרע נבחרים תורמי זרע עם איכות זרע מירבית שגם שרידות הזרע לאחר ההפשרה גבוה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו