שלום אפשר שאלה?

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שלום אפשר שאלה?
    עדנוש29
    16/09/2013

אני בהריון תאומים לא זהים לאחר הפרייה אני בשבוע 7(+2) נצפה דופק לשניהם ביום שישי האחרון.. השאלה היא כזאת.. איך אני יכולה לדעת שהכול בסדר איתם שם בפנים? אין לי שום תופעות הריון בכלל כלום לגמרי גם לא היה.. אין דימום ולא כלום אז עם אין דימום יש להניח שהכול בסדר איתם? כלומר עם היה משהו לא בסדר או עובר שהפסיק לו דופק אז היה צריך להיות דימום או משהו ישר? האולט' הבא רק ב 24 לחודש אני יתחרפן עד אז..אין לנו בעיר אולט' שזמין עם צריך רק לנסוע עד באר שבע..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום אפשר שאלה?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום אפשר שאלה? - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    16/09/2013

לא תמיד בעת ההריון ישנן תסמינים המעידים על מצבו,נראה לי שאין לך ברירה אלא להמתין למועד הבא של הביקורת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל לא ענית על שאלתי

עדנוש29
    16/09/2013

שאלתי עם אין דימום אז סביר להניח שההריון בסדר? או שעם היה בעיה עם אחד העוברים היה חייב להופיע דימום?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל לא ענית על שאלתי - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    16/09/2013

העדר דימום אינו ערובה לתקינות העוברים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו