החזרת מוקפאים או טריים-סיכויי הצלחה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• החזרת מוקפאים או טריים-סיכויי הצלחה
    רננה
    16/09/2013

שלום רב,

אני מתלבטת באיזה מקרה ישנם סיכויי הצלחה טובים יותר לקליטת הריון תקין; יש לנו עוברים מוקפאים (כבר 7 שנים), שאיבת ביציות בעת היותי בת 31. לפי הפרוטוקול רמת העוברים שנותרו הינה C. בהחזרה האחרונה שהייתה לפני 4 שנים (מאותו מחזור עוברים), החזירו 4 עוברים רמה A ו-B, שניים נקלטו ואחד מהעוברים הפסיק להתפתח בשבוע 12. העובר הנוסף גדל והתפתח לילד מקסים ובריא!
    כיום אני בת 38 ואני מעוניינת לבצע הפריה נוספת. מאוד מתלבטת לגבי שתי האפשרויות שבין החזרת המוקפאים או התחלת ההליך מחדש והחזרת עוברים טריים.

אשמח אם תוכלו להסביר לי באיזה מקרה סיכויי הצלחת ההריון טובים יותר ומהם הסיכונים והיתרונות של כל אחת מהאפשרויות העומדות בפניי.

תודה רבה מקרב לב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החזרת מוקפאים או טריים-סיכויי הצלחה - תגובה

פרופ` דוד בידר
    16/09/2013

לעוברים טריים תמיד יש יותר סיכויים אך עוברים קפואים,אם הוקפאו במצב טוב,סיכויים ,אולי ,לא פחןת סיכויים מאשר טריים כי גיל המוקפאים צעי בהרבה.
    כמו כן תלוי מה יהיה בהפשרה ואיך ישרדו התאים.
    בכל אופן הייתי ממליץ כעת לעשות שאיבה עקב גילך ולהקפיא שוב לבאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו