כמה שאלות...

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• כמה שאלות...
    לולה 26
    20/09/2013

שלום
    אני יומיים אחרי החזרת שני עוברים טריים ב ivf... יש לי כמה שאלות
    1.אני לוקחת איננדומטרין 3 פעמים ביום.. במה זה עוזר.. למה אנחנו לוקחות אנדומטרין?? וגם למה צריך לשתות הרבה מיים??
    2. בגלל שאני שותה הרבה בליילה אני הולכת הרבה פעמים לשירותים כל שעה וחצי או שעתיים אני מתעוררת עם שלפוחית מלאה ובגלל שיש כמות גדולה של השתן כואבת לי הבטן.. האם זה משפיע על העוברים ופוגע בטיפול??
    3. ולפעמים אני מתעוררת עם כאבי גב .. ולרוב זה בתחתית הגב בצד שמאל.. האם זה משפיע על קליטת העוברים. זה ממש מדאיג אותי.. למרות שאני כל הזמן במנוחה אבל זה מפחיד אותי..
    4. האם הצחוק משפיע על הקליטה להיריון.. כי היום פגשתי כמה מהחברות שלי וצחקנו הרבה צחקתי מכל הלב.. ולא יודעת הרגשתי כאילו אני צוחקת מהבטן וכל הבטן שלי והגוף היה רועד ברגע שאני צוחקת?? זה ממש מדאיג אותי.. עזרה בבקשה..
    סליחה שיצא ארוך..
    ותודה לכם מראש וחג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמה שאלות...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה שאלות... - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    20/09/2013

קודם כל נתחיל בזה שזה טוב לצחוק דבר המעיד על סטטוס נפשי תקין ובריא שמסייע להשגת המטרה,נרות הפרוגסטרון במקרה זה אנדומטרין מספקות תמיכה הורמונלית לבניית רירית הרחם להשתרשות ולהריון,השתיה המרובה הינה דרך למנוע ריכוז הדם עקב רמות ההורמונים הגבוה ולמנוע סיבוכים אפשריים,כל התחושות שאת חשה הינם צפויים ותקינים ולא מזיקים להריון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו