אחרי החזרה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אחרי החזרה
    maya
    21/09/2013

שלום לכם,
    אני אחרי החזרת שני עוברים, יש לי כמה שאלות: אחרי כמה ימים של החזרת העוברים צריך לבצע בדיקת הריון?
    אני בעבודה צריכה לעמוד במשך 6 שעות ויושבת רק לכמה דקות. האם זה יזיק לעוברים להיקלט?
    אני גרה בקומה רביעית ללא מעלית, עליית מדרגות מזיקה להשתרשות ?
    עוברים שהוחזרו אחרי 48 שעות אחד מהם 5 והשני 6 תאים והאחות אמרה שהם יפים, האם יש להם סיכויים ?

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחרי החזרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לפני שהרופאים יענו..

עדנוש29
    22/09/2013

אז ככה את אמורה לבצע בדיקת דם לאחר 12-14 ימם לאחר ההחזרה.ביום ה 12 בבוקר ניתן כבר לבצע בדיקה בייתית להריון אך עדיף לחכות לבדיקת דם היא יותר אמינה.. לי הוחזרו 2 עוברים בני 48 שעות הם היו 4 ו 6 תאים ואני בהריון עם תאומים לא זהים.. אז סיכוי תמיד יש רק תאמיני בהם..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

טאטי
    22/09/2013

תודה רבה, נתת לי תקווה קטנה, ומזל טוב!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפני שהרופאים יענו.. - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    22/09/2013

בדיקת הדם להריון יש לבצע 12 יום לאחר ההחזרה,אין בעיה לעולות מדרגות ולהתנהל כרגיל,איכות העוברים סבירה וטובה ליום ההחזרה-שיהיה בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו