הריון תאומים ללא דופק שבוע 8+1

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הריון תאומים ללא דופק שבוע 8+1
    אור
    22/09/2013

עשיתי היום אולטראסאונד לא נצפה דופק בשני העוברים
    בדיוק לפני שבוע היה דופק טוב לאחד מהם ולשני דופק איטי
    אני לאחר IVf רביעי בת 41
    הפרופסור שמטפל בי ביקש אולטראסאונד נוסף מחר בבוקר האם יש סיכוי?
    האם שמעתם פעם על יום בדיקה ללא דופק ולמחרת כן נראה דופק?

האם זה אומר משהו לגבי העתיד?
    אני מרגישה שעולמי חרב עליי משמחה גדולה על ההריון נכנסתי לאובדן ואני לא מצליחה להרים את הראש ולא יודעת איך להמשיך הלאה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי משתתפת בצערך ושאלה לי

עדנוש29
    22/09/2013

פשוט הכנסת אותי כרגע לפחדים..אני גם בהריון תאומים וגם שבוע 8+1 היום וגם ראיתי את שניהם עם דופק לפני שבוע בפעם האחרונה ורק מחרותיים יש לי טור נוסף... תגידי היה לך דימומים משהו? סימני הריון שנעלמו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא היה לי דימומים ולא שום דבר חריג

אור
    22/09/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עצוב אבל אל ייאוש

אני
    22/09/2013

עד שיענו לך, לטעמי כדאי לוודא לחלוטין שאין דופק לשני העוברים, אפילו עוד בדיקות שיאמתו את זה. ואפילו גם עוד שבוע בדיקה נוספת.
    במידה וזה המצב וחס ושלום בוודאות הסתיים ההריון, מניסיון, כדאי לא לחשוב יותר מידיי ופשוט לעשות מה שצריך ולחשוב קדימה ולנסות לראות את האור והתקווה ולהתחיל מהתחלה. תחשבי מחשבות חיוביות ותנסי לעודד את עצמך בכל דרך. בכל זאת, החיים קצרים.. ויפים. אין שום ייאוש בעולם!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש שמועות על טעויות בשבוע 7-8

לי
    22/09/2013

לא רוצה להשלות אותך אבל יש האומרים שבשבוע 8-9 יש הרבה טעויות לגבי דופק (הייתה גם כתבה בכלבוטק על זה שבשבועות אלה רופאים שלחו לבצע גרידות כי לא היה דופק וטעו, אחרי מספר בדיקות חוזרות נמצא דופק). אז הלוואי וכך יהיה אצלך, אולי נסי גם אצל רופא אחר לביטחון. תהיי חזקה ואמיצה, מה שלא יהיה, הכל זה לטובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה, זה לגבי שבועות 7-8

לי
    22/09/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הריון תאומים ללא דופק שבוע 8+1 - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    23/09/2013

לדאבוני הסיכוי לטעות בהריון מתקדם כל כך אפסית,אולם בכל מקרה הדבר שווה ביקורת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו