מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הריון תאומים ללא דופק שבוע 8+1אור22/09/2013
עשיתי היום אולטראסאונד לא נצפה דופק בשני העוברים
בדיוק לפני שבוע היה דופק טוב לאחד מהם ולשני דופק איטי
אני לאחר IVf רביעי בת 41
הפרופסור שמטפל בי ביקש אולטראסאונד נוסף מחר בבוקר האם יש סיכוי?
האם שמעתם פעם על יום בדיקה ללא דופק ולמחרת כן נראה דופק?
האם זה אומר משהו לגבי העתיד?
אני מרגישה שעולמי חרב עליי משמחה גדולה על ההריון נכנסתי לאובדן ואני לא מצליחה להרים את הראש ולא יודעת איך להמשיך הלאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי משתתפת בצערך ושאלה לי
עדנוש2922/09/2013פשוט הכנסת אותי כרגע לפחדים..אני גם בהריון תאומים וגם שבוע 8+1 היום וגם ראיתי את שניהם עם דופק לפני שבוע בפעם האחרונה ורק מחרותיים יש לי טור נוסף... תגידי היה לך דימומים משהו? סימני הריון שנעלמו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא היה לי דימומים ולא שום דבר חריג
אור22/09/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצוב אבל אל ייאוש
אני22/09/2013עד שיענו לך, לטעמי כדאי לוודא לחלוטין שאין דופק לשני העוברים, אפילו עוד בדיקות שיאמתו את זה. ואפילו גם עוד שבוע בדיקה נוספת.
במידה וזה המצב וחס ושלום בוודאות הסתיים ההריון, מניסיון, כדאי לא לחשוב יותר מידיי ופשוט לעשות מה שצריך ולחשוב קדימה ולנסות לראות את האור והתקווה ולהתחיל מהתחלה. תחשבי מחשבות חיוביות ותנסי לעודד את עצמך בכל דרך. בכל זאת, החיים קצרים.. ויפים. אין שום ייאוש בעולם!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש שמועות על טעויות בשבוע 7-8
לי22/09/2013לא רוצה להשלות אותך אבל יש האומרים שבשבוע 8-9 יש הרבה טעויות לגבי דופק (הייתה גם כתבה בכלבוטק על זה שבשבועות אלה רופאים שלחו לבצע גרידות כי לא היה דופק וטעו, אחרי מספר בדיקות חוזרות נמצא דופק). אז הלוואי וכך יהיה אצלך, אולי נסי גם אצל רופא אחר לביטחון. תהיי חזקה ואמיצה, מה שלא יהיה, הכל זה לטובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה, זה לגבי שבועות 7-8
לי22/09/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הריון תאומים ללא דופק שבוע 8+1 - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/09/2013לדאבוני הסיכוי לטעות בהריון מתקדם כל כך אפסית,אולם בכל מקרה הדבר שווה ביקורת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)