שאלה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה
    בר
    23/09/2013

ערב טוב .

בת 40 ( עוד כשבועיים ) ניסיתי להיכנס להריון טבעי במשך מספר חודשים

בן זוגי בן 38 אוטוטו, עבר בדיקת זרע לפני כשבוע , בבדיקה יצא זרע מוחלש 10000 מתוך 150000, אתמול היה אצל מומחה לפריות ואמר לו שאין בעיה להיכנס להריון טבעי
    בתאריך 11 בספטמבר יום ג' ( היום ה15 למחזור ) עברתי בדיקת אולטרסאונד בה נצפה זקיק, רופאת הנשים ביקשה שאזריק אוביטרל במקום בשעה 18:00,
    למחרת התבצעה בדיקת דם בה הופיע שטרם התקבל ביוץ( ע"פ פענוח שלכם באתר)
    התחלתי לקיים יחסים ביום ה' בבוקר ופעם נוספת ביום שישי בשעה 14:00
    בבדיקת ביוץ ביתית לא הופיע ביוץ בימים חמישי ושישי
    בשבת בבוקר הופיעו 2 פסים לא ממש כהים אך די מודגשים וביום א בבוקר הבדיקה היתה מאוד בולטת.וחיובית

מיום שישי בצהריים לא קיימתי יחסים עד להופעת הביוץ ביום שלמרת וביום א

האם יש סיכוי להריון? האם בעקבות בדיקת הזרע של בנזוגי הסיכוי ירד?

האם זריקת האוביטרל משפיע על זמן קבלת המחזור?
    יש לציין שהמחזור שלי סדיר יחסית ומגיע מידי 28-30 יום
    אשמח לתשובתכם

לילה טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    24/09/2013

הוסת צריכה להופיע 12-14 יום לאחר זריקת האוביטרל,קיום היחסים ביומיים העוקבים לזריקת האוביטרל אמורים לספק את העיתוי האופטימלי על מנת להרות,באשר לנתוני הזרע לא ברורים מדדי הזרע ולכן אין ביכולתי לספק לך מידע בדבר תקינותו של הזרע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלה

בר
    26/09/2013

ערב טוב .

היום ( היום ה30 ) קיבלתי מחזור
    האם יתכן לאור הממצאים שפירטתי בגוף ההודעה הקודמת ובהנחה שהזרע של בנזוגי תקין יש לי בעיה להיכנס להריון ? האם יתכן זקיק ביום ה15 ובאותו יום קיבלתי זריקת אובטירול והביוץ הופיע רק ביום ה18 לאחר בדיקת ביוץ ביתית?האם בדיקת הדם שביצעתי למרת בבוקר ( היום ה16 ) שהראתה תוצאות של טרם היה ביוץ מצביעה על בעיות? אשמח לעזרה, אני מבולבלת בחרדות מהגיל שלי ומכל המצב ?
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    27/09/2013

איני רואה כל ערך מוסף בביצוע בדיקת ביוץ לאחר מתן האוביטרל ,כל תשובה אינה נאמנה למציאות,באשר לקושי בהחלט קיים קושי מסויים בגלל הגיל אולם הדבר אינו בילתי אפשרי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו