קרינון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• קרינון
    מירי
    29/09/2013

מתי אחרי הזרעה צדץמשים
    בקרינון הרופא שלי לא בארץ לא זוכרת
    מה הוא אמר לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרינון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מניסיון ועד שיענו לך

רומי
    29/09/2013

יום אחרי ההזרעה מתחילים קרינון, כל יום בבוקר למשך 14 יום ואז בדיקת דם לבטא, במידה וחיובית ממשיכים לקחת, במידה ושלילית מפסיקים. מניסיון שלי ביום ה 14 אם אין הריון מתחיל הדימום אפילו עם קרינון. אני נטלתי אותו עקב תסמונת טרום וויסתית עם הכתמות מספר ימים לפני הווסת והקרינון מנע את ההכתמות ומיד ביום ה 14 הגיע דימום ללא הכתמות חומות. הוא פשוט תומך בגופיף הצהוב שאחראי על הפרשת הורמונים חשובים להריון כמו פרוגסטרון שתומך ברירית הרחם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרינון - תגובה

פרופ` דוד בידר
    29/09/2013

קרינון מיותר בהזרעות.
    בכל אופן לוקחים בבוקר וצריך כרבע שעה להסתובב בבית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שואלת שוב

מירי
    29/09/2013

אז למה נתן לי עם זה לא עוזר בהזרעות
    העניין שאצלי מתחילות הכתמות שבוע אחרי
    הזרעות אז בגלל זה הוא נתן לי
    האם זה לא יעזור?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שואלת שוב - תגובה

פרופ` דוד בידר
    30/09/2013

יש דיעות של רופאים שמאמינים שזה עוזר אך למעשה הדבר לא נבדק ממש וההגיון אומר שאין צורך ,ובעבר לא השתמשנו בפרוגסטרון בהזרעות, וזה התחיל בתקופה של ההפריות החוץ גופיות ואני לא רואה סעבה לעשות את זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו