מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כבר מיואשת.. התייעצות לגבי ההמשךעמית29/09/2013
צהריים טובים לכולם,
בת 33 נשואה ללא ילדים. כבר שנה וחצי בטיפולים, עברתי 4 סבבים עם איקקלומין, 3 הזרעות ו 3 הפריות שלא הצליחו. אני עם חצוצרה אחת חסומה ורזרבה שחלתית נמוכה. מה שכן, בכל ההפריות הכניסו לי 2 עוברים שנחשבו ליפים עד יפים מאוד..בהפריה האחרונה הכניסה אפילו 3 כי השלישי לא היה משהו אז כבר הכניסו. גם הרירית תמיד יפה מאוד.
מנסה להבין למה זה לא מצליח.. יש משהו שכדאי לעשות או לבדוק? הייתי רוצה לעבור לרופא פרטי אבל לא אפשרי כרגע מבחינה כלכלית.
אשמח לכל תובנה הערה..משהו
אולי יש משהו שאנחנו מפספסים...
תודה רבה
ושבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כבר מיואשת.. התייעצות לגבי ההמשך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/09/2013יש לברר את השאלה של החסימה החצוצרתית שלך אם מדובר בהידרוסלפינגס,סקטוסלפינגס-הצטברות נוזלים בחצוצרה העלולה למנוע קליטת עובר,יחד עם זאת יש מקום לשקול ביצוע בדיקת משלימות כמו היסטרוסקופיה ובדיקות נוספות.
עלייך להיוועף ביחידה שאת מטופלת לגבי הקשיים שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות נוספות
עמית30/09/2013א. תודה על המענה
ב. מה זה בדיוק בדיקת היסטרוסקופיה? האם זה כמו צילום רחם? כי את זה כבר עשיתי(אז גילו שהחצוצרה סתומה
ג. האם אני אמורה לבקש מהרופא הפנייה לבדיקה?
שוב, המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות נוספות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/09/2013הבדיקה היא באמצעות טלסקופ הסוקר את הרחם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת בבקשה
עמית02/10/2013שלחו אותי לעשות בדיקת פיפל. האם זה נחוץ במקרה שלי? מה בדיוק בודקים בבדיקה הזו?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה נוספת בבקשה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/10/2013מטרת הפיפל לעשות גירוי של רירית הרחם -גירוי כזה שנעשה זמן קצר לפני קבלת המחזור עשוי לשפר במידה רבה את תהליך ההשתרשות במחזור הטיפולי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל למה כבר מיואשת?
דנה02/10/2013אני אכלתי קש 3 שנים בין הילד הראשון להריון(וקש זו מילה עדינה לזבל שאכלתי) הנכחי,עברתי 5 החזרות טריים ומספר דו ספרתי של מוקפאים +הפלות בטרי האחרון הצלחתי...אני גם עברתי מציבורי לפרטי,אבל העיקר זה להתמיד ולא להתייאש אף פעם,...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדנה
עמית02/10/2013תודה לך!
ואת כמובן צודקת פשוט בימים של בטא שלילית קשה קצת לחשוב חיובי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לי בטא שלילי
חסוי02/10/2013היום קיבלתי בטא שלילי אין דבר שיכול להכין אותך לשיחת טלפון הזאת.
אני בת 27 לאחר 3 הפריות ללא הצלחה במקור בעיית זרע.
מישהי באותה סגנון בעיה כמו שלי וגם לא נקלטת? האם יכול להיות שהגוף שלי דוחה את העוברים?? האם יש עוד בדיקות לעשות על מנת לברר זאת?
אני כבר לא יודעת מה לחשוב האמת ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילך
וולא02/10/2013גם אני כמוך , אני בת 24 , ועושה טיפולי ivf בגלל בעית זרע אותו דבר כמוך.
לפני יומיים קיבלתי ביטא שילי וזאת ההפריה הרביעית שלי, נכון שבהתחלה בכיתי מכל הלב , אבל בסוף צריך לעמוד על הרגליים ולא להתייאש ,אנחנו עוד צעירות לכן לא לפחד, צריך המון כוח וסבלנות , יהיה לכל אחת מאיתנו את התינוק הכי יפה בעולם , בעזרת השם נצליח כולנו!! שיהיה לכולנו בהצלחה בפעם הבאה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוולא - תגובה
חסוי03/10/2013אין ספק שאת צודקת!
אבל זה כל כך קשה כל פעם מחדש, לשמוע את ה"לא" הזה! ונקרע הלב והעניים כבר לא יכולות להכיל את הדמעות האלה כל פעם מחדש.
יום למחרת מרגישים כבר הרבה יותר טוב, אין ספק שזה שמה שאת אומרת הכי נכון שיש.
אנחנו צעירות וזה עוד יקרה בקרוב מאוד כמו שבעלי אומר חודש לפה חודש לשם.
חייבים להיות אופטימים ולחזק אחד את השניה, טוב שיש אנשים כל כך מעודדים ומקסמים פה כמוך זה באמת מחמם את הלב!!
מאחלת לך טיפול הבא שלך זה הטיפול המנצח!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה גם לך מאחלת שיהיה בהצלחה
וולא03/10/2013בטיפול הבא שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה גם לך מאחלת שיהיה בהצלחה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/10/2013לכל הנשים הצעירות ,הערך החשוב ביותר בטיפולי הפריה הינו גיל האישה והוא הסמן הפרוגנוסטי הטוב ביותר ביחס לסיכוי להרות ,ולכן אל לכם להתיאש ההריון צפוי להגיע ,לדאבוננו לעיתים נדרש מאמץ נפשי וגופני רב וכוחות שמצויים בכל אחת ואחד מאיתנו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)