דימומים קלים באמצע חודש.

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• דימומים קלים באמצע חודש.
    גלי
    29/09/2013

שלום ,
    אשמח למענה.
    רקע בקצרה : הריון ראשון פיוריגון בלבד. כרגע ביצעתי את הבידקות הבאות - הסטרוסרופיה , פרופיל הורמונלי , מעקב ביוץ דם + אולט' + P שבוע לאחר ביוץ- הכל תקין.
    כרגע לא מעוניינת בטיפולים אלא בנסיונות טבעים .
    שאלתי :כבר שלושה חודשים יש לי דימומים ורודים קלים עד בלתי נראים כ3 עד 5 החל משבוע לאחר הביוץ, + כאב מוגבר בחזה לפני מחזור.
    אני כל הזמן חושבת על זה שלפי "השמועות " דימומים לפני הוסת מעידים על הריון שלא "נתפס" מצד שני אין לי את התחושות שהיו לי בהריון הקודם .
    זה מעסיק לי יותר מידי את הראש במשך החודשים האחרונים אז רק רציתי הבהרה בנושא (הקשר בין דימומים באמצע החודש והריון) שתעשה לי סדר במחשבות.

תודה מראש,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימומים קלים באמצע חודש.

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימומים קלים באמצע חודש. - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    29/09/2013

יתכן ומדובר באי ספיקה של הגופיף הצהוב,יתכן ולקיחת טיפול הורמונלי תומך בפרוגסטרון לאחר הביוץ תשפר את המצב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם שאלה בנושא

רעות
    30/09/2013

כדוגמת קרינון? הרי אתם תמיד רושמים שזה מיותר, או שאני טועה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם שאלה בנושא - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    30/09/2013

קרינון בהחלט אפשרי,יתכן שבמקרה שלך לקרינון יהיה ערך מוסף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו