תרופות אחרי החזרה - דחוף

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• תרופות אחרי החזרה - דחוף
    dor86
    30/09/2013

שלום רב, עברתי החזרה של שני עוברים אחד מאוד יפה אחרי איקסי, ועוד אחד יפה לא איקסי , ביום שישי 27/9. באופן קבוע אני לוקחת ציפרקלס 2 כדורים ליום וטופמקס 2 כדורים של 50 מ"ג ליום. בהריון הראשון שלי, לאחר ייעוץ טרטולוגי, עם הוודע דבר ההריון, הפסקתי טופמקס והמשכתי ציפרלקס ( רווח מול הפסד ) עזר לי לשמור על הריון מאוזן ותקין וביתי בת 4.5 בריאה ונהדרת טפו טפו. הפעם חשבתי לחכות עד תשובת ההריון ופתאום עלה על דעתי להפסיק טופמקס עוד לפני והחל מיום ראשון לוקחת כדור אחד עד מחר ומחר אפסיק.מה דעתכם ? האם יכולתי לגרום נזק? מלבד זה הרופא שלי אמר לי להמשיך לקחת את ה-DHEA בנתיים - מה דעתכם ? אנ בת 41 ולקחתי כחודש וחצי . זו הפריה שניה ובראשונה היו רק שתי ביציות ובזו חמש. חוץ מזה לוקחת חומצה פולית 5 מ"ג , אנדומטרין שני נרות ליום ותומכת בדיקור סיני . סליחה על האורך אבל אני מודאגת . אודה לתשובתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תרופות אחרי החזרה - דחוף

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוספת לשאלתי

dor86
    30/09/2013

אוסיף רק כי בייעוץ טרטולוגי שעשיתי בתקופה האחרונה קיבלתי את אותן הנחיות כמו בהריון הראשון - ציפרלקס עד שני כדורים אפשרי ( רווח והפסד) טופמקס - מסוכן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוספת לשאלתי - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    02/10/2013

תינהגי לפי המלצת הייעוץ הטרטולוגי ,באשר ל-DHEA הערך המוסף שלו הוא בספק רב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך בנוגע ל-DHEA - דחוף בבקשה

dor86
    02/10/2013

אם יעילות מוטלת בספק רב האם הוא עלול לגרום נזק אם יש קליטה של עובר?
    יכול להיות שהרופא המטפל נתן לי להמשיך DHEA למקר השהטיפול יכשל ובשביל הטיפול הבא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה לענות - לא קיבלתי תשובה

dor86
    01/10/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה לענות - לא קיבלתי תשובה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    02/10/2013

מחקרים מטילים ספק ביעילות של ה-DHEA לשפר את תגובת השחלה,לעיתים לקיחת התכשיר מעלה את רמות הרוגסטרון ,בכל מקרה לא ידוע לי על נזק שהתכשיר גרם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• DHEA- תודה

dor86
    02/10/2013

תודה רבה על התגובה המהירה והמרגיעה. אני חושבת שאתם עושים עבודת קודש במתן מענה מהיר, זמין ומן השורה הראשונה לשאלותינו . רבות מאיתנו נמצאות בחשש, אי ידיעה ומצוקה ואתם מספקים מענה זמין , אדיב, מקצועי בהתחשב בוודאי בלוח הזמנים העמוס עד טירוף שיש לכולכם!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• DHEA- תודה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    04/10/2013

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו