מיואשת!!!

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מיואשת!!!
    וולא
    30/09/2013

שלום לכם רופאים יקרים
    אני בת 24 ואצלי הכל תקין גם עשיתי בדיקת היסטרוסקופיה והייתה תקין והורמונים והכל ,, עושה הפריה חוץ גופית בגלל בעית זרע , הנפח של הזרע נמוך ותנועות איטיות.
    כבר זאת ההפריה הרביעית שלי וגם היום קיבלתי תשובה שלילית, אף פעם לא הריתי, בהפריה קיבלתי פרוטוקול ארוך דקפפטיל וגונאל,שלא הצליח לי!!!
    מה אעשה התייאשתי כבר ,, מה עלי לעשות כדי שיצליח הטיפול?? בבקשה תעזרו לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיואשת!!!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה- מיואשת

חסוי
    30/09/2013

היי,

את צעירה, אל תאבדי את התקווה.
    אני בדיוק במצב שלך ומבינה ממש לליבך, אבל מחזיקה לך אצבעות שהטיפול הבא שלך את תצליחי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לך רחלי שאת מעודדת אותי

וולא
    30/09/2013

מקווה שאצליח אבל את יודעת שזה מאכזב שהתשובה תצא שלילית,, וכבר התעייפתי מהזריקות ולחכות לתשובה מייאש!!
    המווון תודה לך שאת מחממת לי את הלב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיואשת!!! - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    30/09/2013

חזקה על הרופא שלך שישלח אותך לבדיקות נוספות הקשורות בכשלון חוזר של הפריה חוץ גופית,כולל בדיקת זרע מיוחדת להלוספרם כדי לבחון אם מדובר בשיעור גבוה של שברים ב-DNA של תאי הזרע המפחיתה במידה מהותית את שיעורי ההריון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמו איזה בדיקות אתה ממליץ לעשות??

וולא
    02/10/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמו איזה בדיקות אתה ממליץ לעשות?? - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    02/10/2013

בין היתר -בדיקת זרע ל"הלוספרם"

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו