הפלה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הפלה
    שירי
    27/03/2008

לד'ר שלום.
    11 יום לאחר החזרת 2 עוברים : בטא 41 , פרוגסטרון 59 (עבר 15 יום מזריקות האוביטרל)
    למחרת החל דימום חזק לאחר יומיים בדקתי בטא והיא ירדה ל-4 באותו יום הפסקתי תמיכהאנדומטרין 1X2 ליום,
    מה יכול להיות הסיבה להפלה ממש בהתחלה יש לציין שההפריה נעשתה ב- ICCI , אני בת 36 +2
    סהכ' 4 הריונות : הראשון הסתיים בגרידה שבוע 8 עקב דימומים קשים (ללא תמיכה) ,
    2 נוספים הסתיימו בלידה אך עם דימומים קלים ותמיכה (כל השלושה הריונות טבעיים).
    הריון אחרון כפי שציינתי מ-IVF מה יכולה להיות הסיבה לדימומים אצלי בכל הריון והאם ההריון האחרון היה כימי... והאם כדאי לבקש תמיכה יותר חזקה בטיפול הבא.

תודה סיגלית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך אין בעיית קרישה

שירי
    27/03/2008

...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום סיגל

ד''ר דוד ישי
    29/03/2008

אני לא חושב שצריך או אפשר להסביר מה גרם להפלה הזאת. באופן כללי אפשר לומר שהפלות מוקדמות ( בכלל זה הריונות כימיים ) קשורים לעוברים לא תקינים. המסקנה שלי היא שאין קשר לתמיכה ובכלל, הפרוגסטרון היה לא רע בכלל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו