מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- המלצה על תחילת טיפוללילי01/10/2013
שלום,
אני בת 36 מנסה להיכנס להריון כשמונה חודשים ללא הצלחה.
יש לי תינוקת בת שנה ושמונה מהריון ספונטני לאחר 4 חודשי נסיונות.
המחזור החודשי סדיר, וסת כל 27-29 ימים, ויש לי את ההפרשות המוכרות לקראת הביוץ.
בדיקת הזרע של בעלי תקינה לחלוטין.
בבדיקת פרופיל הורמונלי שלי נמצא שהמדדים תקינים למעט FSH 12.5.
הרופא שלי החליט על תחילת טיפולים בשל גילי ובשל רמות ה FSH.
הוא אמר שנתחיל עם כדורי איקקלומין בימים 5 עד 9 למחזור בתוספת זריקה ביום ה-11 למחזור.
האם זהו הכיוון הנכון במקרה שלי? או שכדאי להמשיך לנסות עוד מספר חודשים באופן טבעי (אציין שהתחלתי טיפול בדיקור סיני במרפאה המתמחה בפוריות), או שבכלל אני צריכה הזעות? או הפריות?
אני ממש לא יודעת מה לעשות :( אני יודעת שהדעות חלוקות לגבי האיקקלומין.
תודה רבה על העזרה הברוכה!!!
אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מניסיון שלי
eden01/10/2013משתמשים באיקקלמין רק אם אין ביוצים טיבעים אם הביוץ סדיר עדיף להתחיל עם גונאל f
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוא מומחה בפוריות?
מנסה01/10/2013אם לא, תעשי לעצמך אובה ותמצאי אחד כזה לפני האיקקלומין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוא אכן מומחה בפוריות
אור01/10/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה על תחילת טיפול - תגובה
פרופ' שלמה משיח01/10/2013ערך FSH מעל 10 מצביע על רזרבה שחלתית נמוכה. במקרים אלו עדיף לזרז את הטיפולים ואפילו להגיע להפריה חוץ גופית בהקדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על ההתייחסות, המשך שאלה
אור01/10/2013מה הכוונה לזרז את הטיפולים?
איקקלומין לא נחשב לטיפולים?
כוונתך היא לעבור לטיפולים של הזרעות או ישר הפריות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוא התכוון לעבור מיד להפריה חוץ גופ
רונית01/10/2013הוא התכוון לעבור מיד להפריה חוץ גופית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הוא לא
אני01/10/2013מניסיון, עלית מדרגה בטיפול זה הזרעות עם הורמונים לעידוד הזקיקים, אם זה לא יצליח אחרי 2 טיפולים, ההמלצה היא לפנות להפריות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה על ההתייחסות, המשך שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/10/2013אני מצטרף להמלצתו של פרופ' משיח כי יש להעלות את רף הטיפול בטיפולים בזריקות להשראת ביוץ + הזרעות תוך רחמיות ותוך חודשיים שלושה בהעדר הצלחה לעבור להפריה חוץ גופית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)