סוף סוף נקלטתי.. ויש לי כמה שאלות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• סוף סוף נקלטתי.. ויש לי כמה שאלות
    לולה 26
    01/10/2013

שלום
    אתמווול זה קרה אחרי השאיבה השניה.. עשיתי ביטא ויצאה חיובית לא אמרו לי את המספר אבל אמרו לי שהתשובה היא טובה מאוד וגבוה .. והאחות אמרה לי שאולי התוצאה מרמזת על תאומים.. הם החזירו לי 2 עוברים.. ומחר אני עושה עוד ביטא.. אבל עדיין אני מפחדת איך אפשר לדעת שההריון תקין או לא? ויש לי עוד שאלה כל הזמן יש לי כאבים כמו כאבי מחזור בתחתית הבטן שהולכים וחוזרים והם התחילו 3 ימים לפני שידעתי את התשובה האם זה בסדר ונורמלי או שיש משהו מדאיג? .. שאלה אחרונה.. הלילה ישנתי הרבה וכנראה שהתקררתי בזמן השינה ולא התעוררתי בלילה רק בבוקר והתעוררתי עם כאבי גב.. כי ישנתי כל הליילה על הגב שלי הייתי מפחדת גם להסתובב פוחדת שצורת השינה תפגע בעובר/ים שלי.. האם כאבי הגב משפיעים על העובר?? פוגעים בעובר?? והאם צורת השינה גם משפיעה להסתובב שמאולה וימינה או על הבטן??!
    ותודה לכם מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שמחה בשבילך מאוד!!!! בהצלחה

נטע
    01/10/2013

אחחחחחחח כמה שאני מבינה אותך....השמחה לא שלמה עד ....אלוהים יודע מתי....החששות על אף התשובה החיובית.... (תקראי את השאלה שלי מהיום 1/10 תחת הכותרת "שמחה בערבון מוגבל?!"
    מאחלת לך הצלחה, הדרך הזו רצופה בהמתנות וחוסר וודאות והקושי ברור לי כשמש.
    שתמיד נשמח ונחגוג הצלחות אמן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לולה 26 - תשובה

מנסים להרות:)
    02/10/2013

קודם כל מזל טוב שתעברי הכל בשלום ובקלות..
    בקשר לכאבים שאת מדברת עליהם זה אומר שהרחם שלך מתרחב והכל בסדר אם את מודאגת ממש וזה ממשיך תתיעצי עם אחות של הקופת חולים שלך..
    ובקשר לשינה את יכולה לישון איך שאת רוצה על הבטן על הצד זה הכל איך שנוח לך ..

זה מה שהרופא אמר לי גם לי הייתה את המחשבה הזאת..
    שיהיה לך המוו בהצלחה בהמשך:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סוף סוף נקלטתי.. ויש לי כמה שאלות - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    01/10/2013

כל התסמיניםשאת מתארת יכולים להיות חלק מהתפתחותו הראשונית של הריון תקין ועוד יותר אם מדובר בהריון מרובה עוברים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו