מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- סוף סוף נקלטתי.. ויש לי כמה שאלותלולה 2601/10/2013
שלום
אתמווול זה קרה אחרי השאיבה השניה.. עשיתי ביטא ויצאה חיובית לא אמרו לי את המספר אבל אמרו לי שהתשובה היא טובה מאוד וגבוה .. והאחות אמרה לי שאולי התוצאה מרמזת על תאומים.. הם החזירו לי 2 עוברים.. ומחר אני עושה עוד ביטא.. אבל עדיין אני מפחדת איך אפשר לדעת שההריון תקין או לא? ויש לי עוד שאלה כל הזמן יש לי כאבים כמו כאבי מחזור בתחתית הבטן שהולכים וחוזרים והם התחילו 3 ימים לפני שידעתי את התשובה האם זה בסדר ונורמלי או שיש משהו מדאיג? .. שאלה אחרונה.. הלילה ישנתי הרבה וכנראה שהתקררתי בזמן השינה ולא התעוררתי בלילה רק בבוקר והתעוררתי עם כאבי גב.. כי ישנתי כל הליילה על הגב שלי הייתי מפחדת גם להסתובב פוחדת שצורת השינה תפגע בעובר/ים שלי.. האם כאבי הגב משפיעים על העובר?? פוגעים בעובר?? והאם צורת השינה גם משפיעה להסתובב שמאולה וימינה או על הבטן??!
ותודה לכם מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמחה בשבילך מאוד!!!! בהצלחה
נטע01/10/2013אחחחחחחח כמה שאני מבינה אותך....השמחה לא שלמה עד ....אלוהים יודע מתי....החששות על אף התשובה החיובית.... (תקראי את השאלה שלי מהיום 1/10 תחת הכותרת "שמחה בערבון מוגבל?!"
מאחלת לך הצלחה, הדרך הזו רצופה בהמתנות וחוסר וודאות והקושי ברור לי כשמש.
שתמיד נשמח ונחגוג הצלחות אמן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלולה 26 - תשובה
מנסים להרות:)02/10/2013קודם כל מזל טוב שתעברי הכל בשלום ובקלות..
בקשר לכאבים שאת מדברת עליהם זה אומר שהרחם שלך מתרחב והכל בסדר אם את מודאגת ממש וזה ממשיך תתיעצי עם אחות של הקופת חולים שלך..
ובקשר לשינה את יכולה לישון איך שאת רוצה על הבטן על הצד זה הכל איך שנוח לך ..
זה מה שהרופא אמר לי גם לי הייתה את המחשבה הזאת..
שיהיה לך המוו בהצלחה בהמשך:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
סוף סוף נקלטתי.. ויש לי כמה שאלות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/10/2013כל התסמיניםשאת מתארת יכולים להיות חלק מהתפתחותו הראשונית של הריון תקין ועוד יותר אם מדובר בהריון מרובה עוברים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)