בבקשה דחוף , היום אני מתחילה .

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• בבקשה דחוף , היום אני מתחילה .
    עמל
    07/10/2013

שלום ,
    הינני עומדת לפני ההזרעה הראשונה שלי , רציתי לשאול האם במצבי עם שחלות פוליציסטיות ללא ביוץ , האם הפרטוקול שניתן לי בסדר ?!!
    בעבר השתמשתי באיקקלומין ללא גרימת ביוץ , טיפול שני גונל אף 75 יח' למשך 12 יום ללא זקיק מוביל , הטיפול הופסק !!
    היום אני ביום ה 3 למחזור ואני צריכה להזריק גונל אף 150 יחידות למשך 3 ימים ו 5 ימים גונל אף 75 יחידות ו ב 14 לחודש להגיע לבדיקת דם ו US !!
    השאלה שלי האם הטיפול מתאים לי ולמצבי ?!
    2. האם אחרי הפסקת הגונל ביום ה 14 הזקיקים ימשיכו לגדול ללא זריקות ?!
    3. המחזור אצלי הוא ללא ביוץ וללא דם טרי , המחלזור שלי הוא ממש טיפות של דם למשך 4-5 ימים , האם יש חשיבות גדולה להופעת הדם הטרי כדי להתחיל את הזריקות ? למרות שאין לי דם טרי בכלל , נראה לי רק ביום ה 3 למחזור כמה טיפות של דם טרי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מנסה לעזור

רויטל
    07/10/2013

את בדיוק במצב שלי ברגע שמפסיקים להזריק אז הזקיק לא ממשיך לגדול

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלחתי לך מייל

רויטל
    08/10/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה דחוף , היום אני מתחילה . - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    07/10/2013

הגישה הטיפולית במצבך הינה להתחיל במינון האפקטיבי הנמוך ביותר שבו נצפתה תגובה במחזור הקודם,אולם במקרה שלך הטיפול הופסק,לכן הייתי שוקל להתחיל בטיפול של 100 יחידות גונל למשך 5 ימים ומבצע בדיקת דם ואולטרסאונד ומעלה או מוריד את המינון בהתאם לתגובה האינדיווידואלית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שתי שאלות

עמל
    07/10/2013

פרופ' אשכנזי תודה
    אבל יש לי עוד שתי שאלות למעלה אשמח אם תענה לי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו