אפשר שאלה קצרה?

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אפשר שאלה קצרה?
    עדנוש29
    12/10/2013

רציתי לדעת באיזה שבוע הסיכון להפלה יורד משמעותית? אני בשבוע 11 בול היום עם תאומים לא זהים וכבר שבועיים וחצי עם הכתמות חומות שלפני 3 ימים נפסקו לי לגמריי ואתמול בערב היה דם ורוד בניגוב ומאז שוב הכתמות חומות (חום כהה) עד עכשו..ההכתמות מלוות בכאביי בטן לא מובנים כאלה כלומר לא כאביי מחזור אלה הרגשה לא נעימה בבטן התחתונה..יש לציין ביום חמישי האחרון עשו לי אולט' והכול בסדר עם העוברים הם אפילו מקפצים שם כבר בפנים..רציתי לדעת העם זה שהכול בסדר עם העוברים לא אמור להרגיע? כי בכול מקום רושמים לי "הפלה מאיימת" בגל ההכתמות.. אני מקבלת פרוגסטרון רטארד פעם בשבוע 250 מ''ל.. ואסטרופם 2 ביום.. זה הריון ivf icsi שניהם ואני בת 29..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אפשר שאלה קצרה?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אפשר שאלה קצרה? - תגובה

פרופ' שלמה משיח
    12/10/2013

בד״כ הסכנה להפלה יורדת אחרי השליש הראשון כלומר-אחרי שבוע 12. היות ואת מדממת הייתי מעלה את מינון הםרוגסטרון רטרד ל-500 מ״ג םעמיים בשבוע. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקיי עוד משהו

עדנוש29
    13/10/2013

הבעיה היא שהרופא נשים שלי יש לו אגו מאוד נפוח ועם אני יבוא יגיד לו אמרו לי והמליצו לי ככה וככה הוא יגיד לי "אז לכי למי שהמליץ לך"...ועוד משהו העם השליש הראשון לא נגמר בשבוע 14? הריי החודש הראשון זה 6 שבועות לא?מה עליי לעשות בנוגע ל הכתמות האלו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו