הריון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הריון
    לולה 26
    12/10/2013

שלום
    אני בת 26.5 אצלי הכל תקין.. יש לבעלי בעיה בזרע בתנועה.. בגלל זה עברנו ivf ..עשיתי שאיבה של 19 ביציות והיו לי 12 הפריות.. החזירו לי שני עוברים טובים מאוד בני 8 תאים.. ויש לי עוד 6 עוברים גם בני 8 תאים קפואים.. אחרי ההחזרה נקלטתי והייתה לי ביטא גבוהה ומכפילה את עצמה טוב.. והרופאים אמרו לי שזה מרמז על תאומים.. אתמול עשיתי אולטראסאונד שבוע 5 ו4 ימים.. ראה הרופא שני שקים תוך רחמיים ואמר לי שהכל תקין ויש לבצע עוד בדיקה בשבוע הבא.. היה עובר יותר גדול מהשני ואמר שאיןמשהו מדאיג.. האם זה מרמז שיש לי הריון תקין?
    אני מאוד מפחדת כי קראתי על שקי הריון ללא עובר וזה מדאיג אותי.. מה הסיבה לזה שלא רואים עובר?
    במצב כמו שלי שיש לי שני שקי הריון והביטא עולה יפה מאוד.. ואצלי הכל תקין היה בבדיקות שלפני הivf.. האם יש סיכוי לשק ללא עובר? אני מתה מפחד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עוד שאלה

לולה 26
    12/10/2013

מתי אני אמורה לראות עובר בכל שק ודופק? .. ביום שני אני אעשה עוד פעם אולטראסאונד.. אני אהיה 6 שביעות ויום אחד?.. האם צריך לראות עוברים ודופק בבדיקה??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה - תגובה

פרופ' שלמה משיח
    12/10/2013

רצוי לחכות לדבוע 7

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הריון - תגובה

פרופ' שלמה משיח
    12/10/2013

בשבוע 5+4 אין עדיין לשפוט על גודל העובריםם מציע לחזור על הבדיקה בעוד שבוע וכל הסיכויים שהכל יהיה בסדר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו