הזרעה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הזרעה
    רויטל
    13/10/2013

ב 3.10-עברתי הזרעה רביעית בגלל שחלות פוליצסטיות בת 29 +2 ילדים נכנסתי להריון ספונטני בשניהם בעיית ביוץ ,זרע תקין צילום רחם תקין פרופיל הורמונלי תקין כרגע אני מרגישה כאבי בטן חזקים של לפני מחזור ....נמאס לי למה הטיפולים לא צלחו???
    מה נותר לי לעשות ?עם אנסה עוד מס' הזרעות עם גונאל ואוביטרל כן יהי לי סיוכי חוששת מהפריה חוץ גופית מאוד מאוכזבת איך הגעתי למצב זה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הזרעה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקפיצה

רויטל
    13/10/2013

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיצה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    13/10/2013

כל מה שניתן לומר שעלייך להיות סבלנית,מאחר ולאור הרקע שלך סיכוייך מצויינים להרות בטווח זמן קצר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

רויטל
    13/10/2013

תודה רבה לך, להמשיך עוד כמה מחזורי טיפול עם גונאל והזרעת??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    13/10/2013

עלייך לנסות לפחות 3-4 מחזורי טיפול של השראת ביוץ והזרעות לפני פניה להפריה חוץ גופית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו