אודה לעזרתכם

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אודה לעזרתכם
    אני
    13/10/2013

שלום,
    בת 29 פרופיל הורמונלי תקין, ב.זרע תקינה.
    בבית ילד מהריון ספונטני מהיר מאוד ולידה תקינה וטבעית.
    מנסים 6 חודשים, חודש שעבר הגענו לרופא פוריות שהמליץ על מעקב זקיקים ואוביטרל, אכן נקלטתי להריון ובשבוע 6 הפלה טבעית שלמה.
    כעת קיבלתי וסת ראשונה לאחר ההפלה.
    אני מזהה ביוץ באופן ודאי ע"י מקלונים הפרשות וכאבים ברורים (ואכן וידאתי זאת במעקב זקיקים)
    השאלה שלי היא האם באמת האוביטרל מעלה את הסיכוי להיקלטות וזה באמת מה שעזר לי וכדאי לעשות את אותו דבר החודש, או שבעצם זה הליך זהה לזיהוי ביוץ ותזמון מדויק של היחסים.
    האם אוביטרל מעלה סיכויים להיקלט? או שהסיכוי זהה במידה ואעשה רק מעקב זקיקים ו"נעבוד" בימים החשובים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אודה לעזרתכם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אודה לעזרתכם - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    13/10/2013

באמצעות האוביטרל ניתן לתזמן את הביוץ לקראת קיום היחסים,או ביצוע ההזרעה,לטעמי במקרה הנדון ניתן להמתין מספר חודשים ולאפשר מחזורים ספונטנים לפני התערבות מחודשת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת- הבהרה

אני
    13/10/2013

אז לאוביטרל אין עוד תפקיד בכניסה להריון מלבד העובדה שמתזמן את הביוץ?
    קיום יחסים בימי הביוץ ללא אובירל שווי ערך לקיום יחסים עם אוביטרל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת- הבהרה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    13/10/2013

אכן כך,אם לא קיימת בעיה של אי ספיקה של הגופיף הצהוב,שסביר להניח שלא קיימת במקרה הנדון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו