שחלות פוליציסטיות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שחלות פוליציסטיות
    טלי
    13/10/2013

היי כבר שנה וחצי לא מצליחה להיכנס להריון בת 28 לפני שנה וחצי היה הריון שהסתיים ללא דופק מאז שנה וחצי כלום הלכתי לרופא פרטי שהמליץ על הזרעה ללא הורמונים טבעי בלבד רק עם אוביטרל הלכתי למעקב זקיקים ובאמת ניראה זקיק של 18 ממ ורירית 8 ממ ההזרעה לא צלחה והחלפתי רופא הרופא החדש טוען שיש לי שחלות פוליציסטיות וצריך לקחת איקקלומין האם זה נכון שאין לי ביוץ הרי הרופא הראשון ראה בבירור זקיקים האם עדיין זה יכול להיות שחלות פוליציסטיות ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שחלות פוליציסטיות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שחלות פוליציסטיות - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    13/10/2013

מירקם של שחלות פוליציסטיות באולטרסאונד הוא מראה פתוגנומוני ואינו נתון לחילוקי דעות,מלבד זאת במצב זה יש גם מאפיינים קלינים והורמונלים. הגישה הטיפולית של הרופא הראשון והשני אינן סותרות אלא הליכה מהקל לכבד יותר ,ולעיתים יש צורך להמשיך בזריקות של גונדוטרופינים ואפילו הפריה חוץ גופית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתגובתך

רויטל
    14/10/2013

למה יש לעבור להפריות שכן בשחלות פוליצסטיות יש העדר ביוצים
    ואפשר להשיג ביוצים בגונאל או באיקוקלומין???אני מנסה להבין כי אני בבעיה זו ולאחר 4 הזרעות עם גונאל לא נקלטתי , ולמה לא אם הבעיה בביוץ בלבד??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיצה

רויטל
    14/10/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתגובתך - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    14/10/2013

הליך ההפריה מאפשר התבוננות ישירה על טיב הביציות איכות ההפריה,איכות העוברים,ולעיתים שופך אור על בעיות שלא ניתן לזהות בהליך הטיפולי הרגיל,ולהתגבר עליהן,ולבחור את העוברים האיכותיים ביותר מבין העוברים לצורך החזרתם לרחם,ובכך למקסם את הסיכוי להרות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו