מחר יש לי אולטראסאונד ראשון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מחר יש לי אולטראסאונד ראשון
    לולה 26
    13/10/2013

לום
    אני בהריון 6 שבועות.. עשיתי אולטראסאונד לפי שבוע וחצי וררינו שני שקי הריון.. מחר יש לי בבוקר אולטרא' כדי לצפות בעוברים ובדופק שלהם.. אני מאוד מפחדת.. אתמול מישהי אמרה לי שמישהי היה לה שקי הריון ללא עוברים וזה הפחיד אותי.. הביטא שלי גבוהה ומכפילה את עצמה טוב מאוד.. אבל היו לי כאבים כמו כאבי מחזור בשבוע הרביעי והחמישי ואמרתם לי זה בגלל שהרחם מתרחב ולפני יומיים נפסקו הכאבים והמיחושים האלה אני מאוד מודאגת שאולי העוברים שלי הפסיקו להתפתח.. מה האחוז למקרים כאלה שיש רק שקי הריון ללא עוברים??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דנה שלום לך

מנסים להרות:)
    13/10/2013

שאני הלכתי לראות שקי הריון זה היה בשבוע 5 והרופא הסביר לי שזה אמור להיות רק שקים בלי עוברים ובלי דופק ושבוע לאחר מכן שכבר הלכתי ראו גם שקים וגם דופק

אפשר לראות דופק עד שבוע 8!!!

שיהיה לך בהצלחה!
    ובשורות טובות!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחר יש לי אולטראסאונד ראשון - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    13/10/2013

מתקבל הרושם שהכל תקין ,יש להמתין בסבלנות עד מחר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו