מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה לגבי בדיקת דםעדנוש2916/10/2013
בתאריך 21 יש לי טור לשקיפות עורפית ובתאריך 22 לבדיקת דם שגם בודקים בה תיסמונת דאון (לא זוכרת איך זה נקרא) אני בהריון עם תאומים שבוע 11+4 ..השאלה היא העם הבדיקת דם הזו היא לא מיותרת בגלל שיש לי תאומים? הריי היא לא תהיה אמינה כי יש שני עוברים בבטן ולא אחד..ועוד שאלה העם בשבוע 12+2 ניתן כבר לזהות את מין העוברים בשקיפות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה לגבי בדיקת דם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/10/2013אכן האמינות של בדיקת הדם פוחתת עקב העובדה שמדובר בהריון תאומים,לעיתים בשבוע 12 ניתן כבר לזהות את מין העובר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעדנוש 29...
לולה 2616/10/2013שלום
קראתי בהודעות קודמות שלך שאת עושה אולטראסאונד כל כמה ימים.. אני ע בהריון עם תאומים 6+3.. עשיתי לפני יומים אולטרא' וראיתי עוברים ודופק וזה היה בבית החולים .. עכשיו שחררו אותי משם ואני חייבת להיות במעקב ב מרכז האישה.. ולצערי במרכז עושים כל 4 או 5 שבועות אולטראסאונד.. אז שאלתי איפה את עושה ?? וכ ואיפה ניתן לעשות אצל רופאים או במרכזי אולטראסאונד??
ותודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולטרסאונדים בהריון
דנה16/10/2013אני בהריון שני אחרי הפריה חוץ גופית,
ועד לפני כמה שבועות עשיתי אולטרסאונד פעם-פעמיים בשבוע,
אני הולכת למרכז בריאות האישה ומבקשת רופא מיון,הן תמיד נותנות לי כי יש לי הסטוריה לא קלה,בד"כ אחרי הפריות נותנים מתי שמבקשים בטח שבהריון תאומים.
בכל מקרה לא מומלץ ריבוי אולטרסאונדים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי דנה
עדנוש2917/10/2013היום את יכולה לבוא לבריאות לאשה מבלי הפנייה מרופא משפחה את פשוט באה אומרת שאת צריכה רופא מיון להריון וזהו..יש דבר חדש עכשו שמי שבהריון לא צריכה הפנייה.. וכשתכנסי לאותו הרופא תגידי כול מיני אני למשל כבר השתמשתי בכול העולה בדעתי חחחחח למשל לפני שהתחילו ההכתמות אצלי אז הייתי אומרת "החלקתי ונפלתי" או "התעצבנתי כאביי בטן רוצה לראות שהכול בסדר" יש הרבה שיטות..וזה כולה 2 דק' הרופא שם אלטרסאונד על הבטן (רואים כבר מהבטן אצלי את שניהם) מראה לי שיש דופק ותנועות וזהו.. ואני לא עושה פעמיים בשבוע אלה לפחות פעם בשבוע..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)