בדיקת היסטרוסקופיה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• בדיקת היסטרוסקופיה
    רחלי
    16/10/2013

אני לאחר הפריה שהופסקה בשבוע השישי בהריון מחוץ לרחם הרופא המליץ לי לבצבע בדיקת היסטרוסקופיה לפני טפול IVF חדש וכאשר קבעתי תור להיסטרוסקופיה עם הרדמה אמרו לי לא לקיים יחסי מין עד הבדיקה. והרופא שלי אמר שזה כדי שבטעות לא אהייה בהריון בבדיקה והוא רשם לי מרשם לגלולות ואמר כי אין בעייה כעת לקיים יחסי מין ואני שכחתי לקחת גלולה אחת וקיימתי יחסי מין ביום ביום ה-13 מהמחזור ,למרות שאני מנסה שנה להקלט להריון ולא מצליחה ללא אמצעי מניעה ,האם עלי לחשוש שמא נקלטתי להריון ? האם לבצע בדיקת הריון יום לפני ההיסטרוסקופיה (הבדיקה היא 22 יום מהמחזור ) .
    תודה והמשך יום נפלא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת היסטרוסקופיה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אודה על קבלת תשובה

רחלי
    16/10/2013

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיצה

רחלי
    16/10/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקת היסטרוסקופיה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    16/10/2013

הסיכוי שנקלטת הוא אפסי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו