לד"ר ישי - אישור ועדה ל-IVF

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לד"ר ישי - אישור ועדה ל-IVF
    לימונית
    29/03/2008

ד"ר ישי שלום רב,
    לפני כשבוע וחצי היית אצלך. לקראת מעבר ל-IVF. מחזור אחרון ב-7/3/08. יידעת אותי בכך שב-25/3/08 מתכנסת הועדה, ושעליי להתחיל טיפול ב-28/3/08. (כלומר בדיוק ביום שישי שנסתיים כעת).
    ביום ד' וביום ה' ביררתי, טרם הגיע אישור למרפאה, ונאמר לי שרופא הועדה המחוזית חולה, ולכן לא יתאפשר להשיג את האישור. יחד עם זאת נאמר לי ש"אולי" יגיע אישור עבורי ביום א'. בשנות ה-40 לחיי.
    ברצוני לדעת:
    1) האם אוכל להתחיל ביום א' - או שזה מאוחר מדיי (אם בכלל יתקבל אישור עד אז)?
    2) מעוניינת לדעת מי יושב בועדה המאשרת, האם היא של קופ"ח או של משרד הבריאות? ומדוע אין סידור במקרה שרופא חולה?
    3) מעוניינת לדעת מה הם הקריטריונים של הועדה? (אשמח להפנייה לנהלים הנ"ל באינטרנט)
    4) האם יש לך אפשרות כלשהי לייעץ לי לאן לפנות כדי שלפחות את המחזור הבא לא אפקשש?

בתודה מראש,
    לימונית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לד"ר ישי - אישור ועדה ל-IVF

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום לימונית

ד''ר דוד ישי
    29/03/2008

אפשר להתחיל את הטיפול ביום ראשון. בראש הועדה, ככל שידוע לי, יושב דר' רוזנפלד. אני לא חושב שהבעיה שלך היא עמידה בקריטריונים ומשוכנע שאם לא יהיה אישור החודש, יהיה בודאי בחודש הבא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מנוגון האם אפשר להזריק בבטן?

ליאת
    29/03/2008

אני מזריקה 6 אמפולות מנוגון ביום + 2 נוזל
    א. האם זה בסדר להזריק בבטן?
    ב. למה מופיעים מידי פעם סימנים כחולים במקום ההזרקה?
    תודה מראש
    ליאת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום ליאת

ד''ר דוד ישי
    30/03/2008

מנוגון אפשר להזריק לבטן אם כי מקובל יותר להזריק לשריר. הכתמים הכחולים הם שטפי דם תת עוריים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו