ביוץ / אוביטרל / הזרעה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• ביוץ / אוביטרל / הזרעה
    יסמין
    29/03/2008

בוקר טוב ,קיבלתי את המחזור האחרון שלי 15.3.08 (רק שהפעם זה היה משונה בחמישה ימים שקדמו לו היה לי הפרשות רבות בצבע חום כהה במשך 5 ימים )ביום השלישי לווסת ביצעתי בדיקת דם ואולטרסאונד ובתוצאות התגלה שלפי האולטרסאנד רואים שאני במחזור אך לפי בדיקת הדם לא רואים ולכן ביקשו ממני לבצע שוב בדיקת דם ביום ה5 למחזור , ביצעתי והתחלתי לשתות איקקלומין ביום ה 5 . ביום ה12 למחזור ביצעתי אולטרסנד והיה לי בצד שמאל 3 זקיקים 11,13,15 ורירית 6.6
    וביום ה14 לווסת היה לי 3 זקיקים בצד שמאל 13,16,18 ורירית 9 וצויין כי השחלה השמאלית שלי גבוהה.המשך הטיפול הוא להזריק אוביטרל ביום ה16 לווסת ולבצע הזרעה ביום ה17 לווסת.
    שאלותיי הן: אם ביוץ אמור להתרחש ביום ה14 לווסת איך יתכן שאמרו לי לבצע הזרעה ביום ה17האם לא יתכן שעד שאני אחכה ליום זה אני כבר אבייץ לפני? ואם אני מקיימת יחסי מין ביום ה14 כאשר הזקיק הוא 18 האם אין סיכוי שאני אקלט ללא אוביטרל וללא הזרעה? ואם כן אז לא מסוכן לקחת אוביטרל אחרי שקיימנו יחסים יומיים לפני? האם אחרי ההזרעה אפשר לחזור לעבודה ? וכמה זמן אחרי ההזרעה אפשר לגלות אם זה נקלט ?
    מחכה לתשובה בקוצר רוח!
    תודה מראש, יסמין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ביוץ / אוביטרל / הזרעה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום יסמין

ד''ר דוד ישי
    29/03/2008

ביוץ בים ה 14 נכון לנשים במחזור טבעי ועם מחזור סדיר של 28 ימים. אין לזה קשר למחזור טיפול. עם זקיקים כמו שלך לא סביר שתבייצי לפני האוביטרל וגם אם כן אין שום בעיה עם האוביטרל. את יכולה לחזור מיד לעבודה ולעשות בדיקת הריון שבועיים ( 14 יום ) אחרי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו