מועד הזרקת אוביטרל או הזרעה - דחוף

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מועד הזרקת אוביטרל או הזרעה - דחוף
    אורית
    20/10/2013

שלום בת 39, עם ילד בן שנתיים מהריון ספונטני, מזריקה פיוריגון כבר מחזור חמישי (אך עברתי רק 2 סבבים של הזרעות כפולות, יום אחר יום). במחזורים קודמים הזרקתי פעמיים 50 יח' פיוריגון ופעמיים 75 ובמחזור הנוכחי העלו לי את המינון ל-100. בזרע יש תוצאות טובות מאוד במיוחד לאחר השבחה (לצורך ההזרעה).
    היום בבוקר במעקב זקיקים הטכנאית ציינה כי הביוץ טרם ארע, אך קרוב. זקיק בגודל 22, רירית 8.5 עם מעט נוזל בדוגלס, רירית לא סדירה (בכל פעמים הקודמות היתה סדירה). עשיתי גם בדיקות דם לאסטרוגן ופרוגסטרון, אך יהיו תוצאות רק בצהריים.
    1. מה המשמעות של רירית לא סדירה?
    2. בהנחה ויהיו תוצאות לבדיקות הדם בשעה 13:00 ואני אחזור הביתה מוקדם, אספיק להזריק בשעה 14:00 את האוביטרל, מה יקרה אם הביוץ יתרחש בחלון הזמן שמעכשיו ועד השעה 14:00? עד איזו שעה+יום יהיה אפקטיבי לערוך הזרעה?
    אם הרופא שלי עובד רק בשני בערב, שווה לבקש שרופא אחר שעובד בשני בבוקר יבצע את ההזרעה?

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עדכון

אורית
    20/10/2013

הזרקתי אוביטרל בשעה 14:00

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מועד הזרקת אוביטרל או הזרעה - דחוף - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    20/10/2013

מתן האוביטריל היום והזרעות היום בערב ולמחרת יעשו את העבודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו