הפלות חוזרות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הפלות חוזרות
    מיואשת
    20/10/2013

בשנה וחצי האחרונות 4 הפלות- אחת בוששת-הראשונה - שבוע 10- ועברתי גרידה, השניה שבוע 7- ציצוטק ו2 הטבעיות)+ הריונות כימיים נוספים.
    בכל ההריונות הבטא עולה עד שהיא מתחילה לדשדש ומתחילה לרדת-> לאח שהבטא יורדת -> דימום.
    עברתי 2 קיסריים, אבל עשו לי היסטרוסקופיה אבחנתית אחרי 2 הפלות והיא יציאה תקינה
    לאחר 4 הפלות: בדיקת קרישיות מורחבת תקינה
    מעקב רירית- הרירית לא אדיאילית (6 וקצת ביום הביוץ ) אבל גם לא מספיק גרועה כדי לגרום לי להפלות והריונות כימיים (לפי מה שקראתי ברשת)
    צילום רחם לאחרונה- תקין
    בדיקת נוגדנים עצמיים- תקין( אולי צריך להרחיב? עשיתי כמה בדיקות נוגדנים שיצאו תקינות)
    פרופיל הורמונאלי +בדיקות הורמונאליות- תקינות
    יש לי פגישה עם יועץ גנטי בעוד חודשיים - יש לי 2 ילדים בריאים- האם יש מצב שיש בעיה גנטית?
    אולי הביציות שלי לא בסדר?(אני בת 37)
    אני כבר מיואשת אין אפילו כיוון. ..
    מה עושים הלאה?
    יש רעיון?
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפלות חוזרות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפלות חוזרות - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    20/10/2013

נראה שעם הבירור הגנטי יהיה תקין,יהיה צורך בתמיכה הורמונלית מסיבית כבר בשלבים שלאחר הביוץ והייתי מוסיף אספירין לשיפור זרימת הדם לרחם בתוספת ויטמין E הפועל אף הוא לשיפור מדדי רירית הרחם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה! יש לי כמה שאלות

קרן
    22/10/2013

ויטמין E התחלתי לקחת לפני כמה חודשים.
    אספירין לקחתי בהריון האחרון מתחילת המחזור.
    התחלתי לקחת גם קיו 10.
    את האספירין לקחת מתחילת המחזור? ממתי? ובמידה ויש הריון להמשיך עם האספירין? גם עם הויטמין E? ( קיו 10 צריך להפסיק אני יודעת)
    שמעתי גם על הDHEA אתה חושב שהוא יכול לעזור ?
    ולמה אני צריכה תמיכה הורמונאלית? הרי ההריון מפסיק להתפתח לבד זה לא זה שיש לי בעיה עם הפרוגסטרון?
    תודה רבה על העצות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו