סימני מחזור מקודמים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• סימני מחזור מקודמים
    נועה
    20/10/2013

שלום,
    אני מבייצת טבעי ביום 11 עם מחזור של 25 ימים.
    כל חודש מתחילות הכתמות/דימום קל כבר ביום 22 (הדימום ממש מתחיל ביום 25 למשך 5 ימים) שזה בעצם הכתמות אחרי 10-11 ימים מהביוץ
    וזה תמיד מרגיש מוקדם מידיי ושהתופעות לקראת הווסת מגיעות כשבוע לפני הדימום ממש (זה כולל כאבי ראש, מצבי רוח, חזה כואב..).
    גם כיום שהתחלתי עם הורמונים כלום לא השתנה - בטיפול עם גונל F מיום 5 למחזור +ומקבלת ביום 11 לקראת ביוץ אוביטרל, ויום 12 הזרעה ועדיין ביום 22, 10 ימים אחרי הביוץ מגיעות הכתמות.
    מהי דעתך בנושא? מה היית ממליץ לי למצב כזה?
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סימני מחזור מקודמים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שכחתי את השאלה החשובה

הועה
    20/10/2013

לפי מצב זה,
    מה היית ממליץ לי למצב כזה? ומתי לדעתך עליי לגשת לפגישה עם הרופא?
    (בבנק הזרע אני מגיעה לפגישה עם הפרופסור מיד עם קבלת המחזור להכנת תוכנית, האם כדאי להגיע כבר מתחילת ההכתמות?
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סימני מחזור מקודמים - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    20/10/2013

הייתי ממליץ על ביצוע היסטרוסקופיה לשלילת גורם צוארי או רחמי לדימומים,בהעדר סיבה אחרת הייתי נותן טיפול הורמונלי תומך בפרוגסטרון החל מהתקופה שלאחר הביוץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשוב מאוד-בקשר לתשובה

נועה
    20/10/2013

אכן חודש שעבר לקחתי קרינון בהמלצה לתמיכה כחשב לאי ספיקה של הגופיף הצהוב ואכן לא היו הכתמות כלל והדימום הגיע מיד במועדו. אך עם זאת יש לי צ'יסטה כבר הרבה זמן בשחלה בגודל 16 שבזמן הביוץ גודלת ל 21 והיא אינה נעלמת וחשודה כאנדומטריומה. האם כאשר הקרינון עוזר אז ההכתמות הן לא בגלל הצי'סטה אלא אכן בגלל אי ספיקה של הגופיף הצהוב?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשוב מאוד-בקשר לתשובה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    21/10/2013

כנראה שמדובר באי ספיקה של הגופיף הצהוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו