בדיקת PCT +זקיקים גדולים רבים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• בדיקת PCT +זקיקים גדולים רבים
    nono
    29/03/2008

שלום רב - אחלק את השאלה שלי לשני חלקים:
    1. לפני 7 חודשים עברתי הפלה טבעית (הריון ראשון..) ומאז אנחנו מנסים להרות מה שלא כל כך מצליח. הרופא נתן לי איקוקלמין (כדור אחד במשך 5 ימים) - התוצאה: הרבה זקיקים גדולים שלמיטב הבנתי זה טוב לא?
    2. הרופא ביקש שנעבור בדיקת PCT אבל קבעו לי את הבדיקה ליום ה-16 (שיוצא ביום א' -מחר) ולפי מעקב הזקיקים שערכתי אתמול (יום ו') הרופא אמר לי שב-48 שעות הבאות יהיה ביוץ - משמע שהבדיקה נקבעה ליום א' יום שיהיה או יום הביוץ או אחרי הביוץ האם הבדיקה תמנע הריון מאיזושהי סיבה? והאם זה יפגע בסיכויים להריון באותו יום (במידה ובאותו יום זה ביוץ) או יום לפני כשהיה ביוץ? והאם בגלל שכבר נכנסו להריון (ואז הפלה) יש סיבה לעשות את הבדיקה?
    תודה רבה על העזרה - מצטערת שזה קצת ארוך :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• PCT

פרופ' שחר קול
    29/03/2008

זקיקים רבים מעלים את הסיכוי להריון, אך גם את הסיכון לריבוי עוברים, וכן לגירוי יתר שחלתי.
    PCT אינה מונעת הריון, ואינה מפריעה לתהליך השגת ההריון.
    מכיוון שהיה הרייון לפני זמן לא רב, יש לשער שהזרע תקין, אך מכיוון שהבדיקה כה פשוטה ומהירה איני מוצא סיבה טובה שלא לבצעה.

בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו