אשמח לנקודת מבטך..

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אשמח לנקודת מבטך..
    עומר
    21/10/2013

שאיבה ב27.9 החזרה 30.9 בדיקת בטא ראשונה 13.10 הייתה 9.2 יומיים לאחר מכן 15.10 בטא 30 יומיים לאחר מכן 89 שלושה ימים לאחר מכן 267 והתחיל דימומים.. יעצו לי ממשרד הרופא שלי להמשיך את הutrogestan שלוש פעמים ביום כפול 4 נרות. ולהמשיך עם שני זריקות גסטון בשבוע. האם מהנסיון שלך יכול להיגמר בהריון תקין? אם זה היה סוף הריון הבטא לא אמורה לרדת ולא לעלות? במיוחד שקיבלתי דימום? יש עוד משהו שאתה ממליץ לעשות כדי לעזור לתמיכה? אודה לך על התייחסותך מאוד לחוצה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אשמח לנקודת מבטך..

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרופסורים בבקשה עזרתכם!!!

עומר
    21/10/2013

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לנקודת מבטך.. - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    21/10/2013

הייתי ממליץ על ביקורת רפואית,בנוסף לבדיקת ביטה חוזרת,אולטרסאונד-בשלב זה ניתן לצפות בשק הריון,יש לשלול אפשרות מלבד של הפלה מאיימת גם אפשרות של הריון מחוץ לרחם,עד אז יש להמשיך עם התמיכה שהיא בהחלט מספיקה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה פרופ. האמת שהרופא אמר שזה

עומר
    21/10/2013

מוקדם עדיין לבצע אולטרסאונד אז אני די מבולבלת.... אמשיך את התמיכה ולעשות בדיקות דם לבטא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה פרופ. האמת שהרופא אמר שזה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    21/10/2013

גם בשלב זה ניתן לצפות בשק הריון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו