הזרקת הורמונים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הזרקת הורמונים
    דנה
    22/10/2013

שלום רב, שמי נטע בת 24. אני ובעלי היינו היום אצל רופא פוריות והוא המליץ לנו להתחיל טיפולי הפריית מבחנה זאת בגלל שאיכות הזרע של בעלי חלשה. אצלי אין כל בעיה ב"ה. הפחד הגדול שלי זה התרופות. הבנתי שיכול להיות שיזריקו לי הורמונים – מה זה אומר? מישהי גם עברה את זה? הייתי שמחה לשמוע על תופעות הלוואי – האם יהיו בחילות, השמנה, נפיחות בפנים?? אני בלחץ. אשמח לשמוע מכן..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הזרקת הורמונים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הזרקת הורמונים - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    24/10/2013

בטיפול מבוקר היטב ניתן למזער את תופעות הלואי(ציסטות,הריונות מרובה עוברים)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נטע שלום לך

מנסים להרות:)
    24/10/2013

נטע שלום לך..
    אני בת 25 וגם אני נאלצתי לעבור טיפול ivf עקב בעיה אצל בעלי .. גם אצלי הכל בסדר ברוך השם!!!

הורמונים זה סוגי זריקות שונות שאת מזריקה לעצמך באיזור הבטן..האמת היא שהזריקה הראשונה האחות בקופת חולים עשתה לי ומהיום השני עשיתי לעצמי!!
    כל זריק פשוט חשבתי על הילד שאני הולכת להביא!!

היום ברוך השם אני בהריון חודש 3 ואחרי את פשוט אומרת לעצמך שזה שווה כל רגע הכאבים האלה..

מה שהזריקות האלה עושות זה כמו הורמונים בגוף של איש בהריון
    את תהיה חסר סבלנות ועייפה לי זה לא עשה סימנים בבטן זה טיפה עושה אדמומיות אבל מעבר לזה לא סבלתי מכלום!

שיהיה המון המון בהצלחה ובעזרת השם תקלטי בטיפול הראשון ( כמוני)
    אמן!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו