בדיקת מי שפיר---אשמח לעזרה.

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• בדיקת מי שפיר---אשמח לעזרה.
    ב
    22/10/2013

אני בהריון בשבוע 17 ע"י טיפולי ivf ובשבוע 18 אמורה לעבור מי שפיר, ברצוני לדעת כמה זמן כדי לנוח אחרי המי שפיר? ואם יש דברים מסויימים שאסור אחרי מי שפיר..?
    מעברי: היה לי הריון ספונטני של תאומים לאחר מי שפיר ודילול אחד העוברים נפל לי בשבוע 22...איך כדי לי לשמור הפעם על ההיריון לאחר מי שפיר?..ויש לציין שאני נשאית לאיקס שביר. ועוד שאלה קטנה תוך כמה זמן מגי התשובה של הבדיקת מי שפיר..? והאם אפשר להוסיף כסף כדי לקבל את זה כמה שיותר מהר.?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת מי שפיר---אשמח לעזרה. - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    22/10/2013

כדאי לנוח יומיים לאחר ביצוע הבדיקה ולהימנע מפעילות מאומצת,ניתן לבצע בדיקה מהירה ולקבל תשובה תוך מספר ימים(בתוספת כספית)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפרופסור אשכנזי- מי שפייר

ב
    23/10/2013

רשמת לי בתשובה שאפשר לשלם תוספת כספית לתוצאה מהירה, השאלה אם התשובה נותנת את כל התוצאות או רק תשובות חלקיות..? כי אני עושה מי שפיר רק בשביל לבדוק פיגור שכלי עקב נשאות לאיקס שביר..
    אשמח לתשובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפרופסור אשכנזי- מי שפייר - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    24/10/2013

בדיקת מי השפיר מספקת מידע לגבי המצב הכרומוזומלי ולגבי הנתונים הכרומוזומלים ניתן לקבל תשובה מהירה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו