שלום רב שאלה ברשותכם

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שלום רב שאלה ברשותכם
    עדנוש29
    25/10/2013

לא בטוחה עם השאלה מתאימה לפורום הנ''ל אך אני מכירה באתר רק פורום זה.. אני בהריון עם תאומים לא זהים לאחר הפרייה עם מיקרומניפולציה... אני מנסה להוציא שמירה מרופא נשים שלי והרופא נשים הפנה אותי לרופא תעסוקה וכשהלכתי לשם שם נאמר לי ששמירה נותן אך ורק רופא נשים ושלרופאי תעסוקה אין יד בדבר, אתמול חזרתי לרופא נשים עם תשובה בכתב מרופא תעסוקה שבו רשום " המטופלת היא שלך ואתה זה שאמור למלא טפסים של שמירה ולא אנחנו" הרופא נשים שלי התעצבן על המכתב ושלח אותי שוב לרופא תעסוקה וציין שרופא תעסוקה צריך לרשום חוות דעתו על כושר העבודה שלי.. ופה השאלה העם זה נראה לכם הגיוני? מה אני כדור פינג פונג? אני אשה עם הריון תאומים שבוע 13 בהריון בסיכון גבוהה נימצאת במעקב + עם הכתמות עד עכשו שזה אומר הפלה מאיימת אני אמורה מאופקים לנסוע לבאר שבע מיליון פעמים רק בגלל ששני רופאים לא יכולים להגיע להסכמה ביניהם? מותר להם בכלל לעשות לי ככה?אני בנתיים ללא הכנסה אני חודש בבית בחופש מחלה ומה הרופא נשים עונה לי?" מצדי תשבי גם 3 חודשים בבית, ולא צריך ללחוץ עליי".. הייתי רוצה לדעת את חוות דעתכם העם זה נראה בסדר מצדכם יחס כזה? והעם באמת הרופא צריך חוות דעת מרופא תעסוקה על שאינני כשרה לעבוד כלל ורק אז הוא חותם על שמירה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום רב שאלה ברשותכם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני שאלתי משהו אחר ......

עדנוש29
    26/10/2013

אני יודעת שלא רופא נשים מחליט על שמירה כלומר בביטוח לאומי מחליטים (נאמר לי שמגיע לי 100% שמירה כי אני גם בהריון תאומים אחרי icsi גם אחרי קיסרי,וגם עם הכתמות) אני שאלתי העם מותר לרופא נשים שלי ככה להיתעולל בי??? זה הגיוני שישלח אותי מיליון פעם לרופא תעסוקה רק כי שם לא רשמו לו נכון מה שהוא רצה? ומה ששאלתי העם זה בכלל נחוץ מכתב מרופא תעסוקה על כך שאינני בכושר עבודה בשביל רופא נשים שלי כדיי שימלא טפסים של ביטוח לאומי? פעם ראשונה אני שומעת על כך וגם רופא תעסוקה פעם ראשונה שמע דבר כזה על מכתב כזה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום רב שאלה ברשותכם - תגובה

פרופ' שלמה משיח
    26/10/2013

לדעתי רופא הנשים הוא שצריך לתת את האישור ולמלא את ההנמקות.בכל מקרה כך אני נוהג. רופא התעסוקה רק נתמך על מה שממליץ הגינקולוג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפרופ' שלמה משיח...

עדנוש29
    27/10/2013

העם אתה לפני שאתה ממלא את הטופס 330 של ביטוח לאומי אתה מבקש קודם אישור מרופא תעסוקה על אי כושר העבודה של המטופלת שלך? או שאתה ממלא על סמך חוות דעתך אך ורק? זאת השאלה שלי...כי הרופא נשים שלי לא מוכן למלא לי את הטופס הנ''ל בלי אישור בכתב מרופא תעסוקה שאינני בכושר עבודה.. נשמע קצת מוזר..שלח אותי כבר פעמיים לרופא תעסוקה שזו נסיע לעיר אחרת בכלל ולוכח לי המון מאמץ בשביל זה ונסעתי סתם כי רופא תעסוקה בחיים לא שמע על מכתב כזה לרופא נשים...לבנתיים אני יושבת בבית בלי הכנסה כבר מעל חודש וללא יכולת להגיש את הטביעה כבר לביטוח לאומי לשמירה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו