שחלות פוליצסטיות שלי ומורפולוגיה 2

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שחלות פוליצסטיות שלי ומורפולוגיה 2
    בייבי
    26/10/2013

אני בת 31 ובעלי בן 35, מנסים להיכנס להריון ראשון כחצי שנה.
    יש לי מחזורים מאוד לא סדירים וארוכים (36-40 ימים) בפעמיים האחרונות בדקתי ביוץ עם מקלות ביוץ (היה אחרי כ 24-17 ימים...)
    בגלל שאני מאוד רוצה כבר להיכנס להריון בקשתי הפניה לרופא פיריון ובעלי כבר עשה בדיקת זרע- הכל יצא תקין, חוץ מורפולוגיה2% בלבד!! בכל מקום רשום שזו תוצאה גרועה!
    אני מאוד חוששת בשל העובדה שלשנינו יש בעיה בנושא הפוריות (שחולת פוליציסטיות + מורפולוגיה גרועה) שיהיו לנו בעיות להיכנס להריון.
    כמו כן בעלי חושש מאקקלומין בגלל שזה יכול לעשות תאומים.....
    מס' עובדות נוספות:
    *לקחתי אקקלומין מיד כשהפסקתי גלולות כי בקשתי מהרופא נשים שלי, בגלל שלא היו לי מחזור במשך כשנה בלי גלולות... ופחדתי ששוב לא יהיה.- עשה לי ביוץ אך הקטין את עובי רירית הרחם ל6 מ"מ. מאז יש לי מחזור כל 36-41 יום בלי אקקלומין.

*בעלי עשה זריקת קורטיזון יומיים לפני בדיקת הזרע, האם אפשרי שהשפיע על המורפולוגיה?

האם קיימים מקרים בהם היה הריון ספונטאני במצב של שחלות פוליציסטיות ומורפולוגיה נמוכה??
    כמה זמן יכול לקחת עד שיהיה הריון במצבנו (עם/בלי) טיפולים?
    אילו טיפולים מומלצים במצבנו? (עדיף שלא יגרמו לריבוי אוברים.... אבל אם אין ברירה, אז אין ברירה...)
    האם יש אלטרנטיבה לאיקקלומין? ומה עושים עם רירית רחם דקה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שחלות פוליצסטיות שלי ומורפולוגיה 2 - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    27/10/2013

בהחלט יתכן הריון ספונטני בתנאים שתארת ,אם כי העובדה שהביוץ שלך לא סדיר וקיים גם ליקוי במדד חשוב של הזרע מקטינה את הסיכוי ,הטיפול הראשוני המומלץ הינו טיפול משולב באיקכלומין +זריקת אוביטרל במועד הביוץ +הזרעה תוך רחמית לאחר השבחת הזרע,לגבי איכות רירית הרחם ניתן להוסיף במהלך הטיפול תכשיר אסטרוגן שיסתור את האפקט המדכא של איקכלומין על רירית הרחם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו