מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תפירת צוואר הרחםליאת29/10/2013
שלום רב,
רציתי לדעת מה זה תפירת צוואר רחם
מה זה אומר? מובן לי שזה כדי למנוע את הפתיחה חלילה ולמנוע הפלה זה מובן
אבל אם יש מצב שהגוף רוצה להפיל עובר שהוא לא תקין התפירה מונעת את זה?
זה לא טבעי
אשמח לשמוע יותר על זה
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תפירת צוואר הרחם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/10/2013תפירת צוואר הרחם מיועדת למנוע הפלה מאוחרת או לידה מוקדמת בגלל אי ספיקה של צוואר הרחם וחוסר יכולתו בגלל היותו רחב או רפה לשמור על ההריון ,התפירה מבוצעת לקראת סופ הטרימסטר הראשון להריון .השיטה השכיחה מכולן לתפירת הצוואר קרויה על שם מקדונלד. בשיטה זו המבוצעת בהרדמה כללית מעבירים סרט טפלון, או חומראחר, דרך דופן צוואר הרחם ומבצעים קשר המיצר את תעלת הצוואר המונע את פפתיחת הצוואר בטרם עת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרו'פ אשכנזי
דנה29/10/2013לי עשו תפירת צוואר(מקדונלד)בשבוע 13 ,מאחר ויש לי קרע ארוך בצוואר הרחם,איך מרגישים כאשר צוואר הרחם מתקצר?(אם)אני מקבלת פרוגסטרון ריטארד כדי למנוע צירים אבל בכל זאת אני לא כל כך יודעת מה המצב מבחינת אורך צוואר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לפרו'פ אשכנזי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/10/2013את תנהלי מעקב הריון שבמסגרתו תבוצע בדיקת אורך צואר הרחם מידי פעם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפירת צוואר הרחם
ליאת30/10/2013שלום שוב,
הבנתי לגבי קשירת צוואר הרחם אבל במקרה שלי הייתי בהריון בתאומים מIVF בשבוע 20 (לא ציפינו לזה בכלל אחרי 3 חודשים בדכ הכל בסדר) והייתה ירידת מים לאחד העוברים - הרופאים אומרים שהעובר כנראה לא היה טוב והרחם פולט לבד מה שלא טוב בו אז איך במקרה של תפירת צוואר הרחם ייצא הלא טוב מהרחם ? האם יישאר שם ועדיין יהיה לא טוב רק מכיוון שלא יכול לצאת?
אודה על תשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תפירת צוואר הרחם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/10/2013עניתי לתשובתך בשאלה נוספת שהפנית לפורום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)