מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- גונלמירי30/03/2008
שלום רב! אני לקראת הזרעה אחרונה [על בסיס גונל 112.5 ] בשתי הזרעות הקודמות היתה תגובה טובה [ארבעה זקיקים 17.18.17.18] אולם לא הניב תוצאות .בין הזרעה להזרעה נתגלו שתי ציסטות שבעקבותן קיבלתי לשבוע מרסילון .אולם בהזרעה השניה קיבלתי מרסילון ונשארה עדין הציסטה ובכל זאת קבלתי המשך טיפול עם גונל 112.5.לצערי אחרי שבוע של הזרקות ,תוצאות לא הניבו זקיקים .נשארה הציסטה בגודל 17 ,הרופא המליץ לעלות את המינון הפעם ל150.מדוע הפעם לא היו זקיקים ביחס לפעמים קודמות ? האם בגלל הכמות הגדולה יהיה זקיקים ? האם זה יכול לפגוע בציסטה ? השבוע אני אמורה לעבור הזרעה אחרונה [לפני הפריות ] האם הציסטה תיפגע בסיכוים להיקלט? מדוע הציסטה לא עברה אע"פ שקיבלתי מרסילון? מדוע הגוף מגיב אחרת לההורמנים ביחס לפמעמים קודמות? יש לי אנדומטריומה קטנה ואני בטיפול אחרון להזרעות . מה עושים ? האם כשיש אנדומטריומה והזרעות נכשלות יש סיכוי לכישלון גם בהפריות ? מה לעשות אני כבר מפחדת שכבא לא אגיב לההורמנים .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מירי שלום
פרופ' שחר קול30/03/2008אין סיבה לחששות.
התגובה של השחלות יכולה להיות שונה מטיפול לטיפול. זה שכיח, זה לא מעורר דאגה.
אנדומטריומה קטנה לא אמורה לפגוע בסיכויי ההריון.
ציסטה פונקציונאלית תחלוף עם מרסילון או בלי מרסילון. צריך קצת סבלנות...
בהצלחה בהמשך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)