גונל

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• גונל
    מירי
    30/03/2008

שלום רב! אני לקראת הזרעה אחרונה [על בסיס גונל 112.5 ] בשתי הזרעות הקודמות היתה תגובה טובה [ארבעה זקיקים 17.18.17.18] אולם לא הניב תוצאות .בין הזרעה להזרעה נתגלו שתי ציסטות שבעקבותן קיבלתי לשבוע מרסילון .אולם בהזרעה השניה קיבלתי מרסילון ונשארה עדין הציסטה ובכל זאת קבלתי המשך טיפול עם גונל 112.5.לצערי אחרי שבוע של הזרקות ,תוצאות לא הניבו זקיקים .נשארה הציסטה בגודל 17 ,הרופא המליץ לעלות את המינון הפעם ל150.מדוע הפעם לא היו זקיקים ביחס לפעמים קודמות ? האם בגלל הכמות הגדולה יהיה זקיקים ? האם זה יכול לפגוע בציסטה ? השבוע אני אמורה לעבור הזרעה אחרונה [לפני הפריות ] האם הציסטה תיפגע בסיכוים להיקלט? מדוע הציסטה לא עברה אע"פ שקיבלתי מרסילון? מדוע הגוף מגיב אחרת לההורמנים ביחס לפמעמים קודמות? יש לי אנדומטריומה קטנה ואני בטיפול אחרון להזרעות . מה עושים ? האם כשיש אנדומטריומה והזרעות נכשלות יש סיכוי לכישלון גם בהפריות ? מה לעשות אני כבר מפחדת שכבא לא אגיב לההורמנים .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גונל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מירי שלום

פרופ' שחר קול
    30/03/2008

אין סיבה לחששות.
    התגובה של השחלות יכולה להיות שונה מטיפול לטיפול. זה שכיח, זה לא מעורר דאגה.
    אנדומטריומה קטנה לא אמורה לפגוע בסיכויי ההריון.
    ציסטה פונקציונאלית תחלוף עם מרסילון או בלי מרסילון. צריך קצת סבלנות...
    בהצלחה בהמשך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו