מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שחלות פוליציסטיותלי30/10/2013
בוקר טוב,
יש לי שחלות פוליציסטיות גדולות במיוחד מסתבר.. (מעל 30 זקיקים בכל שחלה)
טיפול בגונל גרם לתגובת יתר של קרוב ל10-15 זקיקים בגודל 12-19
הרופא כמובן ביטל את הטיפול (כי הכוונה הייתה הזרעה לא IVF)
השאלה שלי - האם ניתן לקיים יחסים, האם ברגע שהפסקתי את הזריקות הביוץ לא יקרה?
חוששת מהריון מרובה עוברים.
בנוסף, האם לדעתכם יש טעם לחזור לאיקקלימין (שלא עבד ב-2 נסיונות שקדמו לטיפול בגונל, אבל כן השיג הריון ולידה לפני 3 שנים) או שעדיף לעבור ישר להפרייה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מניסיון
אני30/10/2013אנחנו באותו מצב לדעתי וגם לי היה גירוי יתר כשלחחתי כמות 150 גונאל אבל כשהורדתי ל112 גיליתי שזה המינון המתאים. בכל אופן התגובה בזריקות יותר טובה מהאיקוקלומין לפחות ככה ממה שהבנתי ,כשאני הייתי עם גירוי הופסק הטיפול כי גם אז נאמר שיוכל להתחרש ביוץ ללא אוביטרל ויש סכנה מהריון מרובה עוברים לכן לא מומלץ לקיים יחסים
מקווה שעזרתי אם תרצי לשוחח תשאירי ל ימייל שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
לי30/10/2013הי מיכל,
תודה על השיתוף, העניין הוא שהרופא לא מצליח למצוא את המינון,
הוא התחיל במינון 50, וכל פעם עלה ב12.5... (אני מזריקה כבר מעל חודשיים עם הפסקה אחת)
התחלתי להגיב רק ב100 ואז הוא כבר קיווה שהביוץ קרוב, אמר לי להזריק יומיים 125 ולהפתעתנו הזקיקים הפסיקו לצמוח וה- E2 ירד בצורה משמעותית, העלה למינון 150 ותוך יומיים הייתה תגובת יתר (E2 קרוב ל6,000)
בקיצור קצת מייאש.. אני די חוששת מIVF ולטענתו אין טעם להמשיך להזריק למטרת הזרעה.
בכל מקרה אני מקווה שאת הצלחת (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנסי
אני30/10/2013אני לא הצלחתי אומנם הגעתי לביוץ ו4 הזרעות ולא נקלט הריון חוששת מאוד מהפריות ולכן נותנת עוד צאנס להזרעות אני מתחילה לחשוב שאולי ישנה עוד בעיה ,למרות שכל הבדיקות תקינות לא נכנסתי להריון לאחר כל ההזרעות למרות שיש לי שני ילדים שהרתי באופן ספונטני את צריכה להגיע למינון הנכון לך אני הזרקתי חודשיים עד שהבנתי את המינון שמתאים לי הבעיה בשחלות הפוליצסטיות שהם חשופות יותר מכל אישה רגילה לגירוי יתר ולכן צריך להתחיל בקטנות .
אני התחלתי שבוע מינון 50 לא הגבתי לאחר שבוע 75 לא הגבתי לאחר שבוע100 לא הגבתי לאחר שבוע 125 -היה גירוי יתר הופסק הטיפול לאחר הפסקה הבנתי שאני איפה שהוא באמצע 122.5-זה המינון הנכון לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
אני30/10/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שחלות פוליציסטיות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/10/2013אם את חוששת מהריון מרובה עוברים רצוי שלא תקיימי יחסים,בכל מקרה ניתן לנסות טיפול נוסף במה שקרוי chronic low dose -להתחיל במינון מזערי ומידי שלבוע להעלות את המינון בהעדר תגובה את למינון המתאים הגורם לתגובה רצויה ,לעיתים על מנת לשפר את התגובה יש לשקול במצבים אל מתן מטפורמין שהינו תכשיר אנטי סכרתי העשוי לגרום לתגובה משופרת במתן עם הגונדוטרופינים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)