תפירת צוואר רחם + שמירת הריון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• תפירת צוואר רחם + שמירת הריון
    ליאת
    31/10/2013

שלום שוב,
    הבנתי לגבי קשירת צוואר הרחם אבל במקרה שלי הייתי בהריון בתאומים מIVF בשבוע 20 (לא ציפינו לזה בכלל אחרי 3 חודשים בדכ הכל בסדר) והייתה ירידת מים לאחד העוברים - הרופאים אומרים שהעובר כנראה לא היה טוב והרחם פולט לבד מה שלא טוב בו אז איך במקרה של תפירת צוואר הרחם ייצא הלא טוב מהרחם ? האם יישאר שם ועדיין יהיה לא טוב רק מכיוון שלא יכול לצאת?
    אודה על תשובה

עוד שאלה, מי מאשר שמירת הריון ? האם זהו רופא נשים המטפל בי או שיש גוף אחר?
    מה הקריטריונים לשמירה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תפירת צוואר רחם + שמירת הריון - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    31/10/2013

ההנחה שהגוף פולט הריונות לא תקינים בשבוע 20 אינה נכונה ומטעה,בכל מקרה מיים יכולים לרדת גם בנוכחות תפר צוארי ולהצביע על ליקויים אפשריים.
    עלייך לפנות לרופא המטפל שיצביע על הסיבות הקשורות בך או בהריון המצדיקות את שמירת ההריון בטופס מובנה של הביטוח הלאומי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צוואר רחם

ליאת
    31/10/2013

תודה על התשובהההפלה שלי בוצעה בבלינסון לי נאמר שכנראה משהו היה לא תקין בעובר ולכן הייתה ירידת מים לכן שאלתי תודה רבה על התשובות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו