רירית- מיואשת

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• רירית- מיואשת
    שני
    31/10/2013

שלום רב, עברתי 6 טיפולי IVF והזרעה אחד. יש לי 7 עוברים מוקפאים. ולאור גרידות שעברתי בעבר ורירית שלא עולה על 6.3 החלטנו לעשות טיפול ולהקפיא עוברים לאחר מכן ננסה לעבות רירית עם ויאגרה וויטמין E (אגב עשינו פיפל ולא עזר).

הבעיה היא שמכל מחזור טיפול יוצא מעט מעוד עוברים להקפאה במקסימום 5 והעוברים עוד לפני ביופסיה כך שלמעשה אני אף פעם לא יודעת באמת כמה יש . מנסיון קודם מכל 5 עוברים שעוברים ביופסיה יוצאים 1-2 תקינים אם בכלל אחוז נמוך ביותר. (למשל במחזור האחרון שאבו 15 ביציות והופרו רק 6).

בגלל הנתונים הנמוכים של הרירית החלטנו לא להחזיר עד שתהיה רירית ממש יפה. הרירית שלי יא גם לא סדירה בחלקים מסוימים היא פחות מ- 6 אפילו.
    השאלה שלי היא מה כדאי לעשות? שאיבה והקפאה עכשיו יכולה לקחת לי מלא זמן עד שיהיו הרבה עוברים מאידך, מה הסיכויים שלי להחזרה תוך כדי טיפול עם רירית כזו?
    האם העובדה שהרירית אינה אחידה הופכת את החזרת העוברים למורכבת יותר הכוונה לכך שצריך לכוון אותם בדיוק לחלק ה"עבה" של הרירית?

האם הסיכויי להריון מהזרעה גבוה יותר מהפריה בנסיבות אלה או שאותו הדבר?

מה כדאי לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רירית- מיואשת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אגב הרירית שלי במחזור הטיפול הראשון

שני
    31/10/2013

היתה 7.7

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עד שיענו לך

רעות
    31/10/2013

נסי לאכול סלק מבושל במים רותחים, אני אוכלת מעט כל יום מתחילת המחזור. אולי גם לך יעשה נפלאות. בלעדיו הרירית שלי הייתה 5 ואיתו עולה ל 10 פלוס. את תראי שינוי כבר במעקבים. נסי בכל זאת מווסת הקרובה.. בלי קשר לטיפול הקונבנציונלי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עד שיענו לך - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    01/11/2013

כדאי לבחון באלו תנאים רירית הרחם מגיבה בצורה הטובה ביותר ,לעיתים הדבר מתרחש במחזור טבעי,ניתן לשקול הוספת אספירין ,ולאחר נסיון וטעייה לבחור את המחזור עם הרירית האופטימלית לצורך החזרת העוברים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו