כאבים בבטן תחתונה צד ימין לאחר ivf

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• כאבים בבטן תחתונה צד ימין לאחר ivf
    נויה
    31/10/2013

שלום, היום עברתי החזרת 2 עוברים, לאחר דקפפטיל, ואני בתמיכה של פרוגסטרון ואנדומטרין. לפני שלושה ימים היתה שאיבה. מהצהרים כבר מרגישה כאב בבטן תחתונה בצד ימין בלבד. היות ועברתי הריון מחוץ לרחם בעבר, אני חוששת מאד שמדובר שוב באותו סיפור. למרות שרק היום עברתי החזרה. האם זה כבר יכול להעיד על השתרשות בחצוצרה הימנית? או שזה פשוט כאב מסוג אחר, זה מרגיש לי אותו כאב כמו שהרגשתי אז שחוויתי את ההריון החוץ רחמי. אשמח אם תוכלו לעזור לי להבין, ואולי אף להרגיע, כי יש לי עכשיו שבועיים לעבור עם ההרגשה הזו :)) תודה מראש, נויה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בבטן תחתונה צד ימין לאחר ivf - תגובה

פרופ' שלמה משיח
    31/10/2013

אני יכול להרגיעך שאין סיכוי שהריון תחוץ לרחם יגרום לכאבים יומיים לאחר החזרת העטברים לרחם. יותר סביר שהכאבים בגלל שאיבת הביציות מהשחלה. בכל מקרה, אם הכאבים חזקים-כדאי לפנות לבדיקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

נויה
    01/11/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו