תחילת טיפול

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• תחילת טיפול
    מירב
    01/11/2013

שלום.
    היום (יום שישי) הייתי אמורה להתחיל טיפול ivf איקסי. לבוא לאולטרסאונד ראשון והדרכת אחות.
    אולם בבוקר התקשרו לומר לי שעד שלא אעשה היסטרוסקופיה ובעלי יעשה הקפאת זרע לא ניתן להתחיל טיפול.
    ואני מבולבלת.
    הרי כתבת לי פעם שעברה שאם אינני רוצה לעשות היסטרוסקופיה אז זכותי שלא לעשות. (אי הפריון שלנו הוא בשל חסרים בכרומוזום y ווריקוצלה).
    בנוסף, אנו אכן מתכוונים להקפיא זרע אך מדוע זה צריך למנוע את תחילת הטיפול? (לבעלי יש זרע! אמנם רק כ3 מליון).
    אני חשה סתירה וחוסר ביטחון בכל הנוגע לתהליך אותו אני עוברת.
    קיבלתי מחזור ביום חמישי ב4 בבוקר. יש לי מחזור של 6 ימים. האם אוכל להתחיל טיפול ביום ראשון או שזה כבר מאוחר מידי??!
    תודה ושבת שלום!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תחילת טיפול

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תחילת טיפול - תגובה

פרופ' שלמה משיח
    01/11/2013

טלי את פונה לרופא מסוים אבל לא נקבת בשמו או בשמך. אענה לך באופן כללי. כל טיפול ובכללו טיפולי פוריות מחייבים דיון עם המטופלים, הסברים והחלטה משותפת על מה שמוצע לעשות ומה שמחליטים ביחד. עליך או נם לפנות לרופא המטפל ולערוך את הדיון בשאלת ההיסטריסקופיה-איתו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו