אחרי החזרת מוקפאים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אחרי החזרת מוקפאים
    אני
    02/11/2013

שלום רב.

היום יום 10 אחרי החזרת 2 עוברים מוקפאים (עוברי יום 2).
    עשיתי בדיקת הריון ביתית (מאלו שרגישות יותר - מגלות רמות של 25 ומעלה). עשיתי את הבדיקה לאחר 12 שעות בהן לא שתיתי כלל ובשתן ראשון של בוקר. הבדיקה לצערי יצאה שלילית.

אני יודעת שבדיקה ביתית אף פעם לא תהיה מדויקת כמו בדיקת דם וכמובן שאעשה בדיקת דם מחר/מחרתיים (יום 11 או 12 להחזרה), אבל - האם להכין את עצמי לאכזבה? מה המשמעות של בדיקה ביתית שלילית ביום 10 להחזרה (12 יום מה"ביוץ")? רק כדי שאדע למה לצפות ואיך להתכונן רגשית... ממה שקראתי, במרבית המקרים בשלב זה הבדיקה כבר מראה פס חלש אבל בכל זאת יש פס... האם בדיקת דם חיובית תהיה בגדר "הפתעה" לאור הנ"ל?

תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחרי החזרת מוקפאים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סליחה והמשך

אני
    02/11/2013

סליחה, בטעות שלחתי את אותה הודעה...
    בהמשך להודעתי המקורית - לא ממש ענית לי על השאלה (אני יודעת שצריך לעשות בדיקת דם בעוד יומיים), אבל רציתי לדעת מה המשמעות של הבדיקה הביתית שעשיתי היום... האם להכין את עצמי לאכזבה? מה הסבירות שבדיקה היום שלילית ובדיקת דם תהיה חיובית? האם זו תהיה הפתעה או שלבדיקה של היום (יום 10 אחרי החזרת עבורי יום 2) אין בכלל משמעות? אנא כוון אותי למקום בו אני עומדת

שוב הרבה תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחרי החזרת מוקפאים - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    02/11/2013

הייתי מבצע את בדיקת הדם בעוד יומיים במידה ובינתיים לא תקבלי מחזור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה כאמור מחזור מוקפאים על הורמונים

אני
    02/11/2013

כך שבוודאות לא אקבל מחזור...

האם הסיכויים נמוכים לאור הבדיקה הביתית? אנא ענה לי (בכל מקרה אעשה בדיקת דם בעוד יומיים, אבל יומיים של מחשבות זה הרבה זמן...)

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה כאמור מחזור מוקפאים על הורמונים - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    03/11/2013

כנראה שהסיכוי לא גבוה לקבלה של תשובה חיובית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו