מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה חשובהלי03/11/2013
שלום לרופאים הנכבדים בראשון לחודש אוקטובר שאבו לי ביציות וברביעי לאוקטובר החזירו לי 2 עוברים שמונה תאים ללא שברים בשיטת האיקסי לשמחתי נכנסתי להריון כרגע אני בשבוע שש +5 ביום חמישי האחרון ביצעתי אולטרסאונד ראשון וראו עובר עם דופק שמתאים בדיוק לשבוע שלי יש לציין שזהו הריון שלישי שלי אך ראשון מבעלי הנוכחי שתי ההריונות הקודמים מהדרוש היו טיבעיים וספונטניים בעלי הנוכחי עם מורפולוגיה של 1% אצלי הכל תקין יש לציין שלפני שבעה חודשים הפלתי בשבוע שבע מהריון טיבעי היה שק ללא עובר ברצוני לדעת מה הסיכויים להפלה לאחר שראינו דופק ועובר מתאים לשבוע כרגע אני בתמיכה של 3 פעמים ביום אנדומטרין ושלוש פעמים ביום אסטרופם 1 mg אשמח לתשובה שתרגיע אותי שהכל תקין וסיכויי הפלה הם קלושים או שעדיין יש סיכון ניכר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה חשובה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/11/2013אכן בהיותך בשלב זה של ההריון הסיכויים להפלה קטנו במידה קריטית ויש לקוות להמשך הריון מוצלח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה
לי04/11/2013קודם כל תודה רבה על התשובה המעודדת דבר שני מאחר וההפרעה נעשתה בשיטת האיקסי האם עליי לעשות בכל מקרה בדיקת מי שפיר ? גם אם אם הסריקה והחלבון יהיו תקינים ? כמו שהזכרתי בשאלה הקודמת יש לי שתי בנות מקסימות ובריאות מנישואים קודמים ואני רק בת 30 וחצי אז עליי לבצע את הבדיקה מי שפיר או שאין הכרח לזה ??
תודה רבה לכם :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי דילגו עליי אשמח לתשובה
לי05/11/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
היי דילגו עליי אשמח לתשובה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/11/2013השיקול לבצע בדיקת מי שפיר תלוי במספר גורמים שגילך הוא אחד מהן,תוצאות השקיפות העורפית ,סקירת המערכות והרקע הטיפולי (ICSI ),בנסיבות העניין ההחלטה לגולגל לפתחך כשיושם דגש מסויים לפעולה ההפרייתית הזו שיתכן וקשורה לשיעור גבוה יותר של פגיעות גנטיות כפי שמפרט דף ההסכמה מדעת לפעולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם כל הבדיקות ייצאו תקינות
לי05/11/2013מאחר וזה איקסי עדיין אתה ממליץ לעשות בדיקת מי שפיר סליחה דר אבל לא הבנתי מתשובתך הקודמת אם כן או לא אגב ההפרייה נעשתה בשיטת האיקסי מאחר ולבעלי יש מורפולוגיה 1% וכמות של בערך 3 מיליון ותנועתיות 30% עקב וריקוצלה דרגה 2 באשך השמאלי האם עדיין לדעתך אצטרך בדיקת מי שפיר וכמה סיכויים יש ליילוד עם פגמים גנטיים לא כל כך דיברו איתי על זה ואני די לחוצה.
תודה דר וסליחה על חוסר ההבנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה לענות לי רק על זה בלחץ מאוד
לי06/11/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בבקשה לענות לי רק על זה בלחץ מאוד - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/11/2013יש הממליצים במקרה של ICSI לבצע בדיקת מי שםפיר בגלל הסיכוי הגבוה יותר לפגמים גנטיים אצל העובר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)